HOROSKOP ZA NEDJELJU, 22. SIJEČNJA Uran kreće direktno

Tjedan se bliži kraju s Mjesecom i dalje u Vodenjaku. Na taj način naše emocije funkcioniraju objektivno i intelektualno svjesno.

Kako prolazite kroz dan, možete osjetiti kako raste osjećaj nezadovoljstva. U kasnim večernjim satima  Venera formira konjunkciju sa Saturnom. Venera odražava osobne vrijednosti, a Saturn ukazuje na ozbiljne odgovornosti i ograničenja. Budite svjesni odgovornosti i rasta koji dolaze s ljubavlju i intimnim vezama.

Vaši najvažniji odnosi i vaši stariji imat će vas mnogo čemu naučiti tijekom sljedećih nekoliko dana. Ako ste stariji u interakciji, shvatite svoju odgovornost prema onima na koje imate utjecaj.

Razmotrite koliko je važno postati mentor ili pronaći mentora. Odgovornosti pružaju snažne prilike za učenje.

U 23.58 Uran kreće direktno na 14° Bika. Ova retrogradnost započela je 24. kolovoza 2022. na 18° Bika. Uran otkriva mjesta nestabilnosti na koja moramo obratiti pozornost. Obratite pozornost na neočekivane promjene i svijest koje su pripremljene za kretanje naprijed.

Ako imate osobne planete ili točke između 13° – 15° bilo kojeg fiksnog znaka (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak), ove će dramatične promjene biti prilično osobne. Profesionalno savjetovanje s astrologom bilo bi od velike koristi.

Najbolja stvar u Uranovom izravnom kretanju je to što se sada svi planeti kreću naprijed. Sljedeći retrogradni Merkur bit će retrogradan 21. travnja. To nam daje tri mjeseca kada smo u stanju pripravnosti za trenutnu akciju!

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com