HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. SIJEČNJA Kreću odgođeni projekti i poticaji

U ranim jutarnjim satima Merkur formira lijepi aspekt s Uranom. Zbog nedavnog retrogradnog Merkura, priča o ovom aspektu započela je sredinom prosinca, ponovno dosegla vrhunac 9. siječnja, a danas prolazi svoj posljednji prolaz. Sada bismo mogli dobiti odgovore, rješenja ili zelena svjetla za odgođene projekte i potrage.

Razjasnite promjene u svom razmišljanju tijekom ovog vremenskog razdoblja. Podijelite neobične ideje i jedinstvene perspektive koje su se gradile u vašem umu. Možda ćete se iznenaditi koliko lako sada možete izraziti složene ideje.

Istražite nove ideje, krenite na putovanje i dopustite svom umu da se otvori. Pripazite na neočekivane uvide! Možda ćete dobiti iznenađenja dobrodošlice ili se naći u neobičnim razgovorima. Možda ćete susresti ljude koji će promijeniti vašu perspektivu na nevjerojatan način. Uživajte!

Također i Mars, još uvijek u brbljavim Blizancima, formira tekući aspekt trigona prema Suncu u inovativnom Vodenjaku u ranim jutarnjim satima. Ovo je energetski aspekt koji će podržati sve na što danas usmjerite pažnju. Ovo je osobito dobro za aktivnosti koje angažiraju vaš um, kao i vaše tijelo. Povedite prijatelja u teretanu, na skijanje ili planinarenje.

Mjesec nastavlja svoj promišljeni tranzit Bika sve dok ne prijeđe u Blizance u 9.34 ujutro. Od želje za održavanjem stvari prelazimo na želju za povezivanjem i komunikacijom.

Mjesec u znaku Blizanaca, koji traje do srijede navečer, potiče nas na davanje informacija i pronalaženje novih ideja ili savjeta. Interaktivniji smo i svestraniji s ovim Mjesecom, iako također možemo biti nervozni ili nedosljedni.

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.51 do 9.34 nakon čega će Mjesec ući u Blizanca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com