Poznata i nepoznata lica u “Braku na prvu”

Samo su najhrabriji spremni na u bračnu luku uploviti pred televizijskim kamerama. Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj ‘Brak na prvu’, što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u.

Od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u počinje emitiranje treće sezone ovog sociološkog eksperimenta, a  u novoj sezoni gledatelji će moći vidjeti i jedno dobro poznato lice, glazbenicu, influencericu, vlasnicu brenda donjeg rublja i zvijezdu treće sezone RTL-ova showa ‘Gospodin Savršeni’, 33-godišnju Oliveru Matijević.

Hrvatska Kim Kardashian

Olivera, koja je već dobila laskavu titulu hrvatske Kim Kardashian, rođena je Karlovčanka koja trenutačno živi u Zadru. Njezini su hitovi poznati u cijeloj regiji, a već je imala prilike snimati s renomiranim glazbenim imenima. No osim njezine glazbe, puno prašine u javnosti dizao je i njezin ljubavni život. A iako je u sretnoj vezi, o svemu tajnovito šuti i ne otkriva previše detalja.

Olivera-Matijevic‘’Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji’’, kazala je Olivera u svom predstavljanju prije ulaska u show ‘Gospodin Savršeni’, naglasivši kako želi partnera koji će prihvatiti njezin dinamičan način života i biti joj bezuvjetna podrška.

Olivera se u ‘Gospodinu Savršenom’ borila za srce splitskog profesora i znanstvenika Tonija Šćulca, a iako na kraju nije izašla kao pobjednica, i danas se pamti njezin originalan ulazak u show, u glamuroznoj večernjoj haljini, sa psićem u naručju te u pratnji asistentice.

“Diva je došla po svog Savršenog”, tada je poručila zbunjenom Toniju.

Njezin su boravak u kući obilježile nesuglasice s nekim kandidatkinjama, kao i iskreni i britki komentari.

“Ja sam jako zadovoljna svojim sudjelovanjem, bilo mi je jako zanimljivo. Žao mi je što sam bila preblaga prema nekim djevojkama. Mislim da su mnoge zaslužile da se prema njima ponašam, kako bih to rekla, realno”, kazala je Olivera ostalim kandidatkinjama nakon ispadanja.

Sada stiže u ‘Brak na prvu’, a o svemu komentira: ”Bilo je to jako zanimljivo novo iskustvo, ali nisu mi baš sjele mladoženjine izjave”.

Hoće li poznata Zadranka odjenuti vjenčanicu ili će ipak imati neki posve drugačiji i neočekivan zadatak te hoće li zapjevati i u showu?

Prednost zrelijim muškarcima

Hedviga TandaraHedviga Tandara (31) dolazi iz Zagreba i radi kao voditeljica marketinga u obiteljskoj tvrtki. Nakon završenog studija jedno je vrijeme živjela u Španjolskoj, a kratko i u Dubaiju, no zbog pandemije vratila se u Hrvatsku. Hedviga traži partnera na kojeg se može osloniti i daje laganu prednost zrelijim muškarcima koji trebaju biti skromni, ali ambiciozni te imati manire. Za sebe kaže da je također vrlo ambiciozna, energična i otvorena žena koja voli biti u središtu pozornosti, ukratko, puna je iznenađenja.

Ona je žena koja želi ugoditi svima oko sebe ostavljajući svoje želje, emocije i potrebe po strani i kad nekoga voli, ništa joj nije problem učiniti za tu osobu i očekuje da to netko ne iskorištava. U posljednje vrijeme odvažila se poraditi i na svojoj listi želja, shvativši da sve brzo prolazi tako da je odlučila živjeti punim plućima putujući, isprobavajući razne adrenalinske sportove i iskorištavajući svaku priliku koja joj se pruži, a sve bi to bilo, naravno, ljepše udvoje…

Odabranica uvijek spremna za akciju

Zoran BabovićPravi ovisnik o adrenalinu – prvo je što bi prijatelji Zorana Babovića (39) rekli o njemu. Softverski inženjer iz Novog Sada dodao bi i da je svjetski putnik koji voli otkrivati nepoznate krajeve, ljude i kulture, a kad nakratko ostane na jednom mjestu, posveti se motociklizmu i raznim ekstremnim sportovima. Zoran za sebe kaže je otvorena i društvena osoba uvijek spremna za akciju ili neplanirani izlazak. Ipak, postoji jedna mlada dama zbog koje će se ‘primiriti’ kad god je potrebno ili u trenutku promijeniti svoje planove, a to je njegova kćerkica iz prijašnjeg braka.

Zoran želi da njegova buduća partnerica ima slične interese kao i on zato što smatra nakon što prođe zaljubljenost, stil života je ono što ljude drži zajedno. Također, volio bi da njegova odabranica bude nešto mlađa od njega jer je mladog duha i živi vrlo aktivno, a ona će se zauzvrat u njegovu društvu uvijek osjećati poštovano i poželjno. Od svih osobina najviše cijeni ustrajnost i predanost, a nikako ne voli egoistične i dramatične osobe. Fizički izgled nije mu na prvome mjestu, a jedino nikako ne bi ne bi mogao biti u vezi s osobom koja bi radije odabrala izležavanje na kauču od aktivnosti na otvorenom.

Privlačan kao Brad Pitt

Petra MeštrovićPetra Meštrović (28) dolazi iz Varaždina, no trenutno živi u Rijeci, gdje pohađa medicinski fakultet. U slobodno vrijeme ide u teretanu, istražuje o mentalnom zdravlju i pokušava se proslaviti kao influencerica. Za sebe kaže da je otvorena,  komunikativna, ambiciozna i samouvjerena te nema tremu pred kamerama.

Obožava se dotjerivati, uglavnom nosi visoke potpetice te voli izlaziti i zabavljati se sa svojim prijateljicama. Njezin najveći neostvareni san je postati glumica. Njezina najdulja veza trajala je četiri godine, a posljednju je okončala prošle godine jer je dečko nije podržavao u njezinim ambicijama. Privlače je tamnokosi i visoki dečki poput Brada Pitta i Gorana Jurenca, važno joj je da dečko drži do sebe i da je ambiciozan, a ne tolerira lijenost.

Voli starije žene koje znaju što žele

Marko BogdanMarko Bogdan (34) dolazi iz Daruvara i iznimno je ambiciozan čovjek koji teži velikom uspjehu u poslovnom svijetu. Sve što danas ima stvorio je sam. Voli imati dobro isplaniran svaki dan kako bi imao osjećaj da sve drži pod kontrolom.

Marko preferira starije žene koje znaju što žele, koje su ambiciozne i imaju životne planove. Kako kaže, one su sigurnije u sebe i odlučnije, što mu se posebno sviđa.

Kad je o fizičkom izgledu riječ, preferira niže žene poput Eve Longorije ili Kristine Krepele.

Posljednju dulju vezu prekinuo je prošle godine jer djevojka i on nisu imali iste prioritete. Marko ističe kako ga iz takta mogu izbaciti pasivni i inertni ljudi.

Ako upozna pravu ženu koja uspije pronaći način da ga zavoli i ublaži njegove čvrste stavove, oženit će je!

Udaje se hrvatska TikTokerica

Fokus na privatan život

Tihomir TomašićTihomir Tomašić (50) svakako može reći da se njegov život odvijao na dvije adrese. Naime, taj je Međimurac osnovnu školu završio u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. Uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao. Kad je o ljubavi riječ, svjestan je svojih pogrešaka iz prošlosti, da je zanemario ulogu supruga i oca, no zahvalan je što je s bivšom partnericom ostao u dobrim odnosima zbog djece.

Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i da je najvažnije da njegova buduća odabranica i on ne budu dva različita svijeta, da imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma. Nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

Želi istraživati nepoznato

Manuela MilovanovićZagrepčanka Manuela Milovanović (43) kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičkinja, predavačica i lifecoach! Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura, a nije joj problem sama istraživati nepoznato. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati.

S bivšim partnerima ostala je u dobrim odnosima, a radeći na sebi i svojim nesigurnostima, uvidjela je kako je u bivšim vezama bila bolja prijateljica nego ljubavnica. Premda tvrdi da joj dominantni partneri ne odgovaraju jer je i sama takva, Manuela je svjesna da bi joj najbolje pristajao ‘jači partner’, no uvijek je spremna prilagoditi se nekome tko je vrijedan toga. Kroz smijeh zaključuje da muškarca ne shvaća ozbiljno, čak ni autoritativno, ako nije viši od nje.

Emotivac, ali temperamentan

Stefan ModrićStefan Modrić (25) dolazi iz Pazina, a posljednjih sedam godina živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Prijatelji bi ga opisali kao tvrdoglavog, ali poštenog, brižnog i temperamentnog, a sam za sebe kaže da je vrlo emotivan, no tek kad se zaljubi i nekome povjeruje, pokaže duboko skrivene osjećaje. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila.

Otkriva i da nije pretjerano romantičan, svoju ljubav najradije pokazuje razumijevanjem, brigom i otvorenom komunikacijom. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda koje ne uređuju previše svoje fotografije na društvenim mrežama jer za prvi kontakt s njima koristi Instagram. Voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene, a kod njega baš uvijek prolazi otvorena i iskrena komunikacija. S obzirom na to da svaki dan vježba, priželjkuje i da njegova partnerica voli sport i da se brine o sebi, a jedino preko čega nikako ne bi prešao je nezrelost.

Privlače je uspješni muškarci

Andrea KukoljAndrea Kukolj (34) dolazi iz Zagreba i radi u jednoj telekomunikacijskoj tvrtki te puno vremena provodi na poslu. Vrlo je organizirana i trudi se držati sve pod kontrolom jer si je postavila mnogo prepreka i ograničenja zbog loših ljubavnih iskustava u prošlosti.

Privlače je visoki i uspješni muškarci koji će joj biti posvećeni te uz koje će se osjećati sigurnom i voljenom. Trenutno, ako na muškarcu primijeti čak i jednu stvar koja joj se ne svidi, ne želi se dalje zbližavati s njim.

Važno joj je mišljenje okoline, a u show se prijavila kako bi pokazala kako je ipak spremna riskirati. U vezi najviše cijeni stabilnost i odanost, a ističe kako će se prepustiti muškracu ako mu vjeruje.

Andrea kaže kako mašta o crkvenom vjenčanju te želi imati skladnu obitelj i djecu.

Natjecatelj iz “Big Brothera” vraća se na male ekrane

Vjeruje u bajke

Saša ĐorićSaša Đorić (31) dolazi iz Splita, no većinu života provela je u Vranju s ocem. Iza nje je brak iz kojeg ima 10-godišnju kćer, a nakon razvoda ističe kako ponovno uči živjeti tražeći sebe kroz umjetnost, sport i kreativnost. Opisuje se kao iskrenu i kritičnu osobu, no u isto vrijeme vrlo ranjivu i emotivnu. Ističe da u životu želi samo najbolje stvari i nepopravljiva je romantičarka – kupuje si cvijeće, izvodi se na otmjene večere…

Saša kaže da je vrlo nepovjerljiva kad su u pitanju prijateljstva, posebice muško-ženska, te u životu nema puno prijatelja. Nakon razvoda imala je dvije kraće veze, no obje su bile neuspješne jer, kako kaže, ti joj se muškraci nisu dovoljno sviđali, a ona je osoba koja puno daje, ali jednako toliko traži i zauzvrat. Najvažnije joj je da je muškarac džentlmen, a morao bi biti i uspješniji od nje. Ne izlazi i ne tulumari već ističe da više voli sjediti uz more i popiti čašu vina ili džogirati u prirodi. Saša vjeruje u bajke i zahvalna je na svemu što joj je život dao te pokušava svaki dan biti istinski sretna.

Traži damu koja voli ćevape

Dario CrnkovićDario Crnković (27) stiže iz Rakovice, mjesta u blizini Plitvičkih jezera, no pravi je svjetski putnik. Radio je u Norveškoj, a već pet godina živi i radi u Londonu kao barmen i koktel-majstor. Bio je u ozbiljnoj šestogodišnjoj vezi koja je pucala nekoliko puta, no i Dario i njegova bivša djevojka trudili su se koliko god su mogli kako bi je spasili. Danas ističe kako je svjestan pogrešaka koje je činio u prošlosti i da je iz te veze puno naučio. U London se preselio zbog bivše djevojke koja je već ondje živjela kako bi provjerio ima li među njima još uvijek ljubavnih iskrica, no na kraju se pokazalo da više nisu jedno za drugo. Ipak, odlučio je ostati u Londonu kako bi naučio jezik i na kraju je taj grad postao njegov novi dom.

Unatoč tomu, najveća mu je životna želja pronaći ljubav i vratiti se u Hrvatsku, gdje bi se skrasio i jednog dana osnovao obitelj te otvorio mali obrt u Rakovici. Dario voli obrazovane, inteligentne, plave djevojke sa zelenim očima koje su tajnovite i ne otkrivaju sve o sebi na prvu, a volio bi da je spremna za obitelji  tradicionalna. Njegova buduća partnerica trebala bi biti dama, ali također i dovoljno ležerna da s njom može otići na pivo i ćevape. Dario kaže da je njegovo srce konačno čisto i otvoreno za nove ljubavne priče.

Već dvije sezone gledatelji su s užitkom pratili kako se razvija odnos među dvoje nepoznatih ljudi, koliko je teško promijeniti neke ustaljene obrasce ponašanja i priznati da su u vezi najvažniji razgovor i kompromis, zašto se bojimo biti povrijeđeni te koliko smo spremni zatomiti ego. Ljubitelji ovog formata u trećoj će sezoni prisustvovati sedam raskošnih vjenčanja, a četrnaest kandidata željnih prave ljubavi stručni je tim spojio u kompatibilne parove.

Život je teatar

Eksperti su i ovaj put s parovima prošli brojne testove iz područja psihologije kako bi doznali njihove želje i očekivanja, a već uigran tim stručnjaka čine doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić.

Kandidati će biti suočeni su s još većim izazovima, čekaju ih još zanimljiviji zadaci, bit će tu puno smijeha, suza, uspona i padova, neočekivanih spoznaja i obrata.

Riječ je o zanimljivim pojedincima koji su karakterno različiti i različito reagiraju u određenim situacijama pa gledatelji mogu očekivati romantične i emotivne trenutke, kao i one manje bajkovite, popraćene svađama i nesporazumima. Sve su to stvarne životne situacije s kojima će se gledatelji moći poistovjetiti i bit će zanimljivo svjedočiti transformacijama pojedinaca, kao i razvoju njihovih partnerskih odnosa. Sve u svemu, bit će ovo intrigantna sezona koja osim iznimno zanimljivog i zabavnog sadržaja, donosi i drugu, poučnu dimenziju, rekla je Sanela, a Boris dodao po čemu će gledatelji pamtiti treću sezonu ‘Braka na prvu’.

„Bit će još više izazova, intriga, dubokih emocija, smijeha, ali i suza. Gledatelji će moći vidjeti kako su neki kandidati našli ljubav života, neki upoznali svoju mračnu stranu, a neki su, pak, idealni redatelji drame. Shakespeare je bio u pravu kad je rekao kako je život teatar, a mi samo glumci. Definitivno mogu očekivati puno zabave, ali i korisnih savjeta i sretnih završetaka. Ovu ću sezonu pamtiti po puno dubokim i intenzivnim emocijama, dramatičnim eskapadama te puno smijeha i zabave.“

brak na prvu, rtl, treća sezona

Uzbuđenje ne krije ni Iva Stasiow koja kaže da je zadovoljna što je još jednom radila s kandidatima koji su odlučni iskreno se dati u ovaj kontroverzni sociološki eksperiment te ističe kako će u novoj sezoni poseban fokus biti na individualnom radu. Eksperti će učiniti sve kako bi kandidati bili zadovoljni i shvatili što zapravo traže u ljubavi, a da i sudbina ponekad umiješa svoje prste, vrlo dobro znaju i Gordana Marelli i Adam Kromer. Premda ih eksperti nisu spojili kao par, zaljubili na snimanju prve sezone ‘Braka na prvu’, vjenčali netom poslije showa i danas su ponosni roditelji dvoje mališana! Još je jedan par nastavio svoju priču započetu na setu ‘Braka na prvu’, a riječ je o Andrei Golubić i Mislavu Pajdakoviću, koji su se zaljubili u drugoj sezoni.