Nova ELFS zimska kolekcija

Zima je najhladnije godišnje doba kada priroda miruje okovana hladnoćom i mrazom, no to ne znači da i tijekom zime ne možete slijediti trendove i imati vlastiti stil odijevanja koji će vas isticati u gomili. Dapače, i u zimskom izdanju možete iskazati svoje modno umijeće i ostaviti dojam. Bilo da ste se odlučili boraviti u prirodi ili dane provoditi u gradu, nije naodmet imati nekoliko odjevnih predmeta koji baš svaki zimski dan pretvaraju u pravu pravcatu modnu pistu.

ELFS zimska kolekcija inspirirana je upravo zimom i njezinom nepredvidljivošću te donosi, osim prepoznatljivih ELFS kaputa, sofisticirane komade od vune koji će vas zagrijati bez obzira na temperaturu na termometru. Osim toplih bijelih pletenih pulovera, tu su i prepoznatljive ELFS kape u pastelnim bojama te trendi jakne u izvedenicama umjetne kože.

Zima je razdoblje kada ne postoje ograničenja kada je vrijeme u pitanju – često su temperature ispod nule, a ponekad nas iznenadi prekrasnim sunčanim danima koje možemo provesti u prirodi. U takvim situacijama najbolje je odabrati ELFS bež kaput koji se nosi preko lepršavih ELFS haljina ili kostima, a zahvaljujući kojem ne trebate previše razbijati glavu o tome što odjenuti na vikend izlet ili na posao. Prepoznatljive ELFS kapute možete kombinirati s puloverima iz ELFS zimske kolekcije i nećete pogriješiti bez obzira na to kuda idete. Ako ih dobro uskladite s ostatkom zimske garderobe, ELFS puloveri mogu se nositi tijekom cijeloga dana, na posao i druženje s prijateljima.

Ako ste, pak, ljubiteljica snijega i boravka na snježnim padinama, u kolekciji se nude efektne crne jakne, upotpunjene umjetnom kožom, koje možete kombinirati s crnim čizmama i upotpuniti trendi ELFS torbama. Sve ove odjevne komade možete nositi u dnevnim, ali i večernjim varijantama, kao i u rano proljeće te je stoga svakako riječ o odličnom odabiru koji otvara brojne mogućnosti kombiniranja.

Sve kreacije iz zimske kolekcije dostupne su u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci te online putem ELFS web shopa.

fotograf: Danijel Galić

model: Hana Matija Brkić (Talia model) i njen ljubimac Aks

frizura: Studio Marcela