HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 16. VELJAČE Novi početak

Do početka dana Mjesec je napustio zabavnog istraživačkog Strijelca i smjestio se u ozbiljnog Jarca. Ovo je dan za postignuća i ambicije.

Vaš fokus je na organiziranju, raspoređivanju resursa i pokretanju stvari. Jarac je kardinalni zemljani znak, najozbiljniji znak zodijaka, a njime vlada Saturn, autoritativni učitelj zodijaka. Ne rasipajte svoje napore. Provjerite koristite li ih za kretanje prema značajnom dugoročnom cilju.

Sunce se spaja sa Saturnom u Vodenjaku u popodnevnim satima. Ovo je jedan od ključnih aspekta ovaj tjedan. On daje situacije u kojima je “potreba” važnija od “htijenja”, kada su naše dužnosti i zadaci diktirani osjećajem dužnosti, nužnosti ili vanjskim zahtjevima. Ovo može biti vrijeme ozbiljne obveze, kao što je pokretanje novog projekta, s dugoročnim izgledima.

Sada postoji prilika za rješavanje hitnih problema koji se nisu mogli riješiti u prošlosti. Neočekivani razvoj događaja, sretna nezgoda, nove informacije, promjena položaja ili promjena pravila mogu pomoći u rješavanju problema ili provedbi planova. Slučajno poznanstvo može donijeti sreću i omogućiti ostvarenje dugogodišnjeg plana.

S ovim aspektom započinje jednogodišnji ciklus stabilizacije i sazrijevanja fokusirane ambicije. Razvijte odgovorniji pogled. Možda ćete se osjećati opreznije i ograničenije nego što biste željeli, ali nemojte dopustiti da razočaranje ili briga preuzmu kontrolu nad danom.

Shvatite da vam svaki neuspjeh sada pomaže da odredite ispravan smjer za dugoročni cilj. Postavite ciljeve u stvarnom svijetu koji uzimaju u obzir vašu trenutnu stvarnost i odgovornost. Kako ovaj novi ciklus počinje, on je zatvorio ciklus koji je započeo u veljači 2022. Što god je počelo u to vrijeme, završava sada dok radite na novim, realističnijim i značajnijim težnjama.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.05 do 5.59 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com