Ljubiteljice romantike ovoj knjizi neće moći odoljeti

Proljeće kuca na vrata i mami nas da izađemo iz zatvorenih prostora, potražimo neku osunčanu terasu ili klupicu u parku i udobno se smjestimo. U tom scenariju nedostaje još samo dobra knjiga i uživanje može započeti. Nasreću, s proljećem u knjižare stižu i noviteti tako da svaki knjigoljubac lako može pronaći naslov po svom guštu.

Za ljubitelje romantičnih komedija tu je Ljubavna obmana u Španjolskoj (The Spanish Love Deception) autorice Elene Armas. U ovom neodoljivom uratku glavna junakinja Catalina Martin u potrazi je za pratnjom na sestrino vjenčanje. Kada se njena mala laž o američkom dečku izmakne kontroli, preostaju joj četiri tjedna da pronađe nekoga tko će je pratiti u Španjolsku i sudjelovati u obmani Catalinine obitelji koju nije lako nadmudriti. Aaron Blackford, njezin zgodni kolega, nudi svoju pomoć, no njegova razdražljivost i temperament neće situaciju učiniti ništa lakšom.

Aaron Blackford, visok, nadasve zgodan i pristupačan kolega tada ponudi svoju pomoć. Ali radije bi odbila, jer nikad nije upoznala razdražljivijeg, temperamentnijeg i nepodnošljivijeg muškarca. Pritisnuta beznađem i vremenom, Catalina prihvaća da joj je Aaron najbolja, ali i jedina opcija. I baš tada Aaron odjednom otkriva svoje pravo lice.

Elena Armas španjolska je spisateljica, samozatajna i beznadna romantičarka te na veliko užasavanje gospodina B.-a ponosna sakupljačica knjiga. Autorica je romana Ljubavna obmana u Španjolskoj, bestselera New York Timesa i USA Todaya, i njegova nastavka The American Roommate Experiment. Nada se da će vam uz njezine priče srce brže zakucati, dlanovi se oznojiti, a obrazi zarumenjeti, što će i druge natjerati da zavire.

Hrvatski prijevod ove zabavne romantične priče uz koju ćete izgarati od iščekivanja i ostati njome opčinjeni i nakon posljednje stranice donosi Hana Klak Ustolin.

O knjizi

“Romantična priča uz koju ćete izgarati od iščekivanja i ostati njome opčinjeni i nakon posljednje stranice” – Cosmopolitan

“Pred vama je sve što ste ikad željeli od ljubavne priče” – Helen Hoang

“Elenin prvijenac pršti kemijom! Španjolski ambijent i ludorije Linine obitelji oduševit će obožavatelje romantičnih komedija” – Publishers Weekly

“Savršen ritam, nevjerojatni likovi i vrtoglava privlačnost” – Business Insider