HOROSKOP ZA UTORAK, 25. TRAVNJA Realan i praktičan dan

Oko podneva Sunce formira prekrasan sekstilni aspekt sa Saturnom koji nudi priliku da stabilizirate svoje emocije i pomaže da vaša očekivanja i želje budu realističniji.

Ovaj tranzit će vam pomoći da se usredotočite na ono što je praktično i držite oči otvorenima za ono što treba učiniti u ime napretka. Ako se nešto čini predobro ili previše očito da bi bilo istinito, pronađite put do praktičnosti i vjerujte onome što je stvarno i čvrsto.

Ovaj tranzit nam pomaže prizemljiti se, ili barem daje nam osjećaj za ritam i pomaže nam u našem  ritmu. Ima prekrasan potencijal da nas nauči  da prihvatimo konstruktivnu kritiku i savjet ili da prepoznamo područja koja trebaju jačanje  što može biti korisno. Podržava discipliniranje kako bismo svojim životima donijeli više svrhe i praktičnosti. Samosvijest vodi realnim planovima i ciljevima. Sada preferiramo konzervativne, sigurne poteze i imamo koristi od njih.

Obratite pozornost na svoje odgovornosti dok razvijate temelje na kojima ćete graditi svoje snove.

Mjesec ostaje u Raku, što ukazuje na potrebu za emocionalnom vezom i utjehom. Rak je kardinalni vodeni znak u kojem je Mjesec u svom sjedištu.

Ovo je vrijeme duboke osjetljivosti, pa čak i neraspoloženja. Najbolje je da se usredotočite na kućne aktivnosti, duboke motivacije i veze s bliskom obitelji i intimnim prijateljima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com