HOROSKOP ZA SRIJEDU, 26. TRAVNJA Intuicija i duhovni rast

Srijeda je dan emocionalne intuicije i duhovnog rasta. Kozmička poravnanja na našem zvjezdanom nebu predstavljaju nam prilike za osobni rast i povećanu intuitivnu svjesnost. Mjesec i Mars čvrsto se spajaju u Raku, što pokazuje da srijeda ima osjećaj emocionalne impulzivnosti.

Iako su naše emocionalne reakcije trenutno pojačane impulzivnošću, pokušajte izbjeći preuzimanje rizika koji se temelje isključivo na vašim emocijama tijekom dana. Merkur u Biku nam pruža realan i praktičan način razmišljanja, a retrogradno kretanje nas potiče da prakticiramo svjesnost upravo sada. Međutim, ovo bi moglo biti izazovnije nego što se čini. Usporavanje i ponovno punjenje vaše intuitivne energije moglo bi se pokazati korisnim. Slušajte svoje unutarnje ja i iskoristite vještine koje vas vode prema osobnom rastu i duhovnom razvoju.

Kada je Mjesec u Raku tražimo sigurnost i ljude kojima je jako stalo do nas. Možda ćete iskusiti veću ranjivost nego inače.

S Mjesecom u ovom vodenom znaku očekuje vas dan pun nježnih emocija, neraspoloženja i želje za povezivanjem s voljenim osobama. Kao kardinalni znak, zapamtite da ranjivost i osjetljivost Raka nose veliku snagu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com