HOROSKOP ZA NEDJELJU, 30. TRAVNJA Odredite prioritete

Mjesec provodi dan u znaku Djevice, a potreba za organizacijom može biti naglašena.

Mjesec u Djevici je prilagodljiv, koristan i inteligentan. Njegovi ugodan aspekt sa Suncem u prijepodnevnim satima i Merkurom poslijepodne pomažu nam pronaći zadovoljavajuće izlaze za izražavanje naših potreba. Razgovori mogu biti podržavajući i dvosmjerni, a pregovori pošteni.

Ovo je vrijeme je za analizu, pročišćavanje i usavršavanje svega što treba učiniti u vašem okruženju. Ugodni aspekti dodaju lak tok naporima koje ulažete danas.

Ako osjećate izravni utjecajem ove kozmičke energije, moguće je da ćete osjećati pritisak da budete savršeni u svakom aspektu života.

Međutim, kroz opoziciju Saturna i Mjeseca postoji želja za bijegom i upravljanjem odgovornostima. Zbog toga bilo bi dobro odrediti prioritet svojih zadataka. Pokušajte raščlaniti stvari na male korake kojima možete upravljati ako se nađete preplavljeni ovom kozmičkom energijom.

Ovo je sjajno vrijeme za obavljanje posla usmjerenog na detalje. Očistite svoje radno mjesto, pobrinite se za svu papirologiju koju trebate obaviti i dovršite kućanske poslove. Napravite popise, pomognite drugima, čistite, organizirajte i rješavajte probleme.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com