HOROSKOP ZA UTORAK, 2. SVIBNJA Harmonija i diplomacija

U ranim jutarnjim satima Mjesec je prešao iz Djevice u Vagu. S ovim pomakom osjećamo se manje kritičnima i sklonijim povezivanju s drugima i društvenim ugodnostima. Naše želje se okreću stvaranju harmonije i ljepote u našem okruženju, te zadovoljstva u našim odnosima.

Vaga je kardinalni zračni znak kojim vlada Venera. Jedna od snaga Vage je da nam pomaže vidjeti perspektive izvan naše vlastite. Ovdje učimo diplomatske vještine za razvoj odnosa koji su uravnoteženi, pošteni i pravični. U svim našim interakcijama sposobniji smo bolje razumjeti perspektive drugih. Čeznemo za stvaranjem osjećaja ravnoteže između sebe i onih koji su nam bliski i tražimo intelektualna, diplomatska rješenja za izazove u odnosima, umjesto praktičnih zemaljskih rješenja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 1.52 do 8.08 nakon čega će Mjesec ući u Vagu.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com