HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. SVIBNJA Uzmite stvari s rezervom

Venera danas čini napeti aspekt s Neptunom, a ovaj tranzit može baciti veo na naše potrebe, želje i percepcije.

Možda sanjamo ideal, koji se može sukobiti sa stvarnošću. Može nam nedostajati realnosti, osobito u pogledu ljudi do kojih nam je stalo, naših odnosa i materijalnih stvari. Trebali bismo se potruditi odvojiti činjenice od fikcije kako se ne bismo razočarali.

U ovom trenutku može se pojaviti nova prilika, ali potreban je oprez kako bi se ispravno procijenila situacija. Ako poslovni prijedlog ide previše dobro da bi bio istinit, vjerojatno postoji kvaka ili ne potpuna slika.

Ono što se čini odličnom kupnjom ili nečim što nam treba može se pokazati beskorisnim za nas, ili još gore, financijskim odljevom ili novčanim gubitkom.

Emocije se mogu zamagliti u potrazi za zadovoljstvom, jer se možemo uvjeriti da vjerujemo u ono što želimo misliti. Ispitivanje nezadovoljstva koje sada doživljavamo može biti prilika da se utvrdi gdje smo zanemarili svoje duhovne, idealističke, romantične ili maštovite potrebe.

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Vagu do 16.32, kada prelazi u strastvenog Škorpiona. Budući da se sutra događa pomrčina Mjeseca, to je razlog više da stvari uzmete s rezervom.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.16 do 16.32.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com