HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 15. SVIBNJA Završava retrogradni Merkur

Merkur danas završava svoj retrogradan hod. Drugi ciklus retrogradnog Merkura u 2023. godini započeo je 21. travnja i trajao je do danas, 15. svibnja.

Također imajte na umu da su stvari najneobičnije  na i oko dana kada Merkur mijenja smjer, bilo da se Merkur okreće retrogradno ili direktno (datum početka i završetka retrogradnog ciklusa) kako se događaju pomaci, nakon čega se sve više navikavamo na energiju.

Merkur je retrogradan otprilike tri puta godišnje po tri tjedna svaki puta. Kao takav, retrogradni Merkur je prilično česta pojava (Merkur je retrogradan otprilike 18% vremena). Sljedeći retrogradni Merkur imamo 23. kolovoza do 15. rujna.

U popodnevnim satima imamo Marsa u prijateljskom aspektu s Neptunom. Ovaj aspekt smanjuje snagu volje, ali potiče poduzetničku intuiciju, potiče zdravu konkurenciju. Dobar period za interakciju sa stranim ili daljim partnerima. U poslu je sada važno imati potpunu informaciju, što prije 16. svibnja može biti problematično. A ako znate da imate sve informacije, ne biste trebali davati obećanja ili planirati projekte čiji uspjeh ovisi o čimbenicima koji nisu u potpunosti shvaćeni. Dobar period za razvoj volonterskih i dobrotvornih projekata. Ali oprez je važan u poslovnim i financijskim stvarima, jer postoji mogućnost da naiđete na dobro prikrivenu prijevaru.

Sada je lakše razumjeti nejasne okolnosti, ako su se razvile, kao i u odnosima rođaka, voljenih, pa čak i neprijatelja, a ne biti prevareni ili iznenađeni. Ovo vrijeme doprinosi razvoju i demonstraciji kreativnih talenata i vještina.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.56 do 9.55 nakon čega će Mjesec ući u Ovna.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com