HOROSKOP ZA UTORAK, 16. SVIBNJA Jupiter ulazi u Bika

Danas Jupiter ulazi u Bika gdje će ostati do 24. svibnja 2024. Posljednji put kada je Jupiter bio u ovom fiksnom zemljanom znaku bilo je između lipnja 2011. i lipnja 2012. Razmišljanje o tome što se proširilo u vašem životu u to vrijeme može vam pomoći da vidite svoju trenutnu granicu rasta.

Jupiter se smatra velikim benifikom. Ovaj planet veći od života ključan je u širenju naših iskustava, znanja i razumijevanja. Jupiter predstavlja optimizam, rast, velikodušnost, radost i obilje. Pogledajte gdje se u vašoj natalnoj karti nalazi znak Bika. Ovdje ćete dobiti važno učenje i proširiti razumijevanje tijekom sljedeće godine.

S Jupiterom u Biku, možemo očekivati ​​da ćemo se naučiti strpljenju i cijeniti ono što je jednostavno, iskreno i istinito. Manje smo zainteresirani za kaos i žučne prepirke s drugima. Za razliku od stresa i hitnosti protekle godine, s Jupiterom u Ovnu (svibanj 2022. do danas), okrenut ćemo se jednostavnim užicima. Rast će doći kroz smirenost, strpljenje i traženje veze sa senzualnošću i ljepotom.

Kada je Mjesec u vrućem odlučujućem znaku Ovna, naše emocije pozivaju na samotnu akciju. Ako pokušamo raditi s drugima, možemo naići na frustraciju i neslogu. Ovaj dinamičan znak orijentiran na akciju lako se može pretvoriti u ljutnju ili frustraciju. Korištenje snage vašeg fizičkog tijela smirit će vam živce i potaknuti vas naprijed.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com