HOROSKOP ZA NEDJELJU, 21. SVIBNJA Sretan rođendan dragi Blizanci

U 9.08 Sunce ulazi u Blizance i dolazimo do 3. i posljednjeg poglavlja proljeća. Kada sezona Blizanaca završi, bit ćemo na ljetnom solsticiju 21. lipnja. Svako godišnje doba ima tri znaka, posljednji znak svakog godišnjeg doba je promjenjivi znak. Proljeće počinje s Ovnom, nastavlja se kroz Bika i završava kada se Blizanci približe kraju.

Sezona Blizanaca dovodi nas na pametno i  nemirno mjesto. Vaš fokus je na prikupljanju informacija, umrežavanju i komunikaciji. Želimo se kretati brzo i učiniti sve odjednom. Čini se da nema vremena za gubljenje. Sa Suncem u Blizancima, društveniji smo i znatiželjniji o ljudima s kojima dijelimo naše okruženje. Planirajte društvena okupljanja u to vrijeme.

Tijekom sezone Blizanaca otkrivamo da smo objektivniji, hitriji, vedriji, prilagodljiviji i pametniji. S manje pozitivne strane, možemo otkriti da smo manje pouzdani, pretjerano racionalni i skloniji ogovaranju. Proširite svoje intelektualne potrage, čitajte, pišite, razgovarajte i igrajte se s drugima. To je zabava sezone.

Provjerite gdje su Blizanci i Merkur u vašoj natalnoj karti za koja područja vašeg života možete pronaći znatiželju, učenje i kako komunicirate.

Sve u svemu, Sezona Blizanaca je poziv da se razvedrimo, skinemo prašinu s mjesta gdje smo možda malo zahrđali, pronađemo nove i otvorene načine da se izrazimo i komuniciramo, proširimo svoje znanje i uključimo se u svijet s receptivnom znatiželjom. Vrijeme je da pronađemo svoju autentičnu istinu i sa zanimanjem slušamo one oko nas – nikad se ne zna tko bi mogao biti vaš najveći učitelj!

U popodnevnim satima, Sunce u Biku formira prekrasan prijateljski aspekt s Plutonom. To otvara vrata praktičnim aktivnostima koje zahtijevaju duboko istraživanje i vještine detektiva. Što vidite danas što vam otvara oči za vašu pravu moć?

Ovaj aspekt povećava jasnoću cilja, pravo vrijeme za izradu planova. Ove energije potiču uvid, želju da se dođe do dna istine, a ne da se zadovoljite površnim objašnjenjima. Dobar trenutak da provjerite činjenice, dokumente, ugovore, saznate detalje. Dobro vrijeme za vođe, za one koji upravljaju timom i dobro vrijeme za preuzimanje vodstva.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com