HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. SVIBNJA Mars u Lavu

U popodnevnim satima Mars ulazi u Lava gdje će boraviti do 10. srpnja 2023. godine. Kada Mars uđe u vatrenog šarenog Lava, čini se kao da se žar pojačava na svim činovima samoizražavanja i zabave. Dok je Mars u Lavu ne želimo sjediti sa strane i gledati kako drugi igraju. Želimo uroniti u središte akcije i izraziti se na veliki način. Guramo naprijed stvarajući vrijeme za zabavu, uzbuđenje, strast, društvene aktivnosti i igru. Lav vlada srcem i njime vlada Sunce. Možda ćete otkriti kako vam se srce širi od velikodušnosti. Izrazite se entuzijastično bez oklijevanja ili žaljenja.

Manje od 12 sati nakon što je Mars ušao u Lava, on formira tešku opoziciju Plutonu. Iako sićušan planet, Pluton je planet koji ima najveću moć. Plutonov posao uvijek je uništiti ono što je na putu potrebne transformacije. Mars u opoziciji s Plutonom dovodi ljutnju, strast ili samoizražavanje do groznice. Možete se naći u unutarnjoj borbi sa samim sobom ili u vanjskoj borbi s nekim drugim.

Ovaj tranzit će trajati nekoliko dana i može aktivirati iskonske razine bijesa, opsjednutosti i pitanja moći i kontrole. Vaš posao je kanalizirati ovu energiju. Uložite svu snagu i strast ovog tranzita u projekt koji zahtijeva izuzetnu odlučnost. Nemojte ići u potragu za svađom. Uključite se u natjecanje sa samim sobom. Možda ćete shvatiti da vas je projekt na kojem ste radili natjerao da krivo procijenite situacije.

Iskoristite značajnu snažnu energiju ovog tranzita da transformirate izvorni cilj tog projekta. Pobrinite se da vaš integritet bude čvrst i nepokolebljiv u svemu što odlučite učiniti danas i u danima koji dolaze.

S pozitivne strane, ovo je vrijeme visoke koncentracije snaga, povećava se sposobnost dugog rada ili u kratkom vremenu “prevrtanja planina”. Ali učinkovitost korištenja ove energije ovisi o sposobnosti samokontrole. Želja za postizanjem ciljeva može biti veća nego prije, ali pretjerani pritisak može dovesti do potkopavanja. No ako tu energiju usmjerite na praktične stvari, a ne u emocionalni kanal, možete postići izvrsne rezultate. Stoga je važno ne forsirati stvari.

S Mjesecom u Blizancima aktivni razgovori i mentalna gimnastika nastavljaju se tijekom vikenda. Vaši odnosi s drugima isticat će prijateljstvo i lakoću angažmana. Vaš se um brzo kreće dok žonglirate mnogim idejama i mislima. Kad je Mjesec u Blizancima, razgovori napreduju brzinom i svi se čine duhovitijima nego inače.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com