Mars u znaku Lava donosi energiju i strast

Mars je ušao u znak Lava, pa će biti i više energije i strasti za ostvarivanje ciljeva. Mogli biste biti hrabri i odlučni u svojim postupcima, te spremniji preuzeti rizik radi postizanja svojih ciljeva. Također, ovaj tranzit donosi snažnu kreativnost i želju za zabavom, pa će ljudi s ovim položajem Marsa uživati u stvaranju i izražavanju svojih umjetničkih talenata.

Tranzit Marsa kroz kuće u natalnom horoskopu može imati različite utjecaje na vaš život, ovisno o tome u kojoj se kući Mars trenutno nalazi. Općenito, Mars predstavlja energiju, akciju, hrabrost, strast i borbenost, pa će tranzit Marsa kroz kuće utjecati na našu motivaciju, djelovanje i način na koji se suočavamo s izazovima.

Na primjer, ako se Mars trenutno nalazi u vašoj prvoj kući, to može značiti da ćete imati više energije i samopouzdanja, te ćete biti spremni preuzeti više rizika radi postizanja vaših ciljeva. Tranzit Marsa kroz prvu kuću može donijeti povećanu energiju, samopouzdanje i želju za akcijom. Možete biti skloniji borbi za svoje ciljeve i želje.

Ako se Mars trenutno nalazi u vašoj drugoj kući, to bi moglo značiti da će vam biti lakše zaraditi novac ili da ćete imati veću motivaciju za poslovanje. Tranzit Marsa kroz drugu kuću može donijeti povećanu želju za materijalnim stvarima i novcem. Možete biti skloniji ulaganju u posao ili financijske projekte.

Ako se Mars nalazi u trećoj kući, to bi moglo značiti da ćete imati više energije za komunikaciju i povezivanje s drugima. Tranzit Marsa kroz treću kuću može donijeti povećanu želju za učenjem i komunikacijom. Možete biti skloniji putovanjima, učenju novih vještina i društvenim aktivnostima.

Tranzit Marsa kroz četvrtu kuću može donijeti povećanu energiju i aktivnost u vašem domu i obiteljskom životu. Možete biti skloniji renoviranju ili selidbi u novi dom.

Tranzit Marsa kroz petu kuću može donijeti povećanu želju za zabavom, kreativnošću i romantikom. Možete biti skloniji izlascima, hobijima i novim ljubavnim vezama.

Tranzit Marsa kroz šestu kuću može donijeti povećanu energiju i motivaciju za radom. Možete biti skloniji usavršavanju svojih poslovnih vještina i brizi za svoje zdravlje.

Tranzit Marsa kroz sedmu kuću može donijeti povećanu energiju i aktivnost u vašim odnosima i partnerstvima. Možete biti skloniji traženju novog partnera ili rješavanju problema u postojećim vezama.

Tranzit Marsa kroz osmu kuću može donijeti povećanu želju za istraživanjem dubljih tema poput psihologije, ezoterije ili seksualnosti. Možete biti skloniji donošenju odluka koje se tiču financija, nasljedstva ili zajedničkih resursa s drugima. Ovo je također kuća transformacije, pa se može dogoditi da prođete kroz neke emocionalne promjene tijekom ovog tranzita. Općenito, tranzit Marsa kroz osmu kuću može biti intenzivan i izazovan, jer se ova kuća odnosi na promjene, transformaciju i moć. Možda ćete se osjećati više motivirano suočiti se sa svojim strahovima i ostvariti promjene u svojem životu. U nekim slučajevima, ovaj tranzit može donijeti izazove ili sukobe s drugima oko kontrole ili upravljanja zajedničkim resursima. Važno je da budete svjesni svojih postupaka i da se ne upuštate u rizične situacije koje mogu imati dugoročne posljedice.

Tranzit Marsa kroz devetu kuću može donijeti povećanu želju za razumijevanjem svijeta oko vas. Možete biti skloniji putovanjima, učenju i istraživanju novih religioznih ili filozofskih ideja. Ovo je također kuća dugoročnih planova i vizija, pa se može dogoditi da se fokusirate na postavljanje ciljeva za budućnost.

Tranzit Marsa kroz desetu kuću može donijeti povećanu energiju i motivaciju za postizanjem karijernih ciljeva. Možete biti skloniji preuzimanju rizika i donošenju odluka koje će utjecati na vašu karijeru. Ovo je također kuća javnog ugleda i statusa, pa se može dogoditi da se počnete više fokusirati na svoj društveni utjecaj.

Tranzit Marsa kroz jedanaestu kuću može donijeti povećanu želju za društvenim životom i povezivanjem s drugima. Možete biti skloniji sudjelovanju u grupama, organizacijama ili aktivnosti na društvenim mrežama. Ovo je također kuća prijateljstva i suradnje, pa se može dogoditi da se počnete više fokusirati na svoje prijateljske veze i suradnju s drugima.

Tranzit Marsa kroz dvanaestu kuću može donijeti povećanu želju za introspekcijom i povlačenjem u sebe. Možete biti skloniji raditi na svojim unutarnjim problemima i tražiti duhovnu povezanost. Ovo je također kuća podsvjesnih procesa i tajni, pa se može dogoditi da se bavite pitanjima koja su vam inače teška ili ih izbjegavate. Budite oprezni i ne zatvarajte se u sebe, jer se ovaj tranzit može povezati s osjećajima straha ili tuge.