HOROSKOP ZA SUBOTU, 27. SVIBNJA Prva četvrt Mjeseca

U popodnevnim satima Jupiter će se spojiti s sjevernim Mjesečevim čvorom na 3. stupnju Bika. S Jupiterom u konjunkciji s Mjesečevim pravim sjevernim čvorom , jača naša želja da uspostavimo kontakt s ljudima istomišljenicima ili s onima koji nam mogu pomoći da nas poguraju u smjeru rasta i poboljšanja.

U ovom trenutku magnetiziramo životne lekcije koje mijenjaju ili poboljšavaju naše sustave vjerovanja, osobnu filozofiju i optimizam ili perspektivu. Naše filozofije ili svjetonazori mogu biti usklađeni s trenutnim mišljenjem ili mišljenjem ili smo više zainteresirani i uloženi u društveno stanje oko nas.

Imamo jaču vjeru da rastemo i poboljšavamo se. Povezivanje s ljudima kojima pomažemo – ili koji pomažu nama – da postignemo bolji život može biti u fokusu.

Mjesec je danas u Djevici, dostižući svoju fazu prve četvrti u 17.22. Razmotrite metaforičko sjeme koje ste posijali tijekom rituala mladog Mjeseca prije tjedan dana, 19. svibnja. Predvidite pojavu problema koji podržavaju rast tog metaforičkog sjemena. Ova faza se događa kada su Sunce i Mjesec u teškom kvadratnom aspektu, tako da možda neće biti lako napraviti korak.

Označite prvu četvrt Mjeseca u svom kalendaru svakog mjeseca. Potrudite se da poduzmete barem jedan svjesno hrabar čin povezan sa ‘sjemenom’ koje ste posijali na mladi Mjesec. Ovo je snažna navika koju treba primijeniti. S Mjesecom u Djevici, poduzete akcije trebale bi se odnositi na organizaciju, služenje drugima ili rješavanje problema. Napravite svoje popise obaveza i dogovorite planove s drugima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com