HOROSKOP ZA NEDJELJU, 28. SVIBNJA Napeto između Sunca i Saturna

Oko podneva Sunce će biti u napetom aspektu sa Saturnom. Ovo je početak jednogodišnjeg tranzita koji je započeo sredinom veljače ove godine.

Saturn, autoritativni učitelj Zodijaka, danas je u izravnom sukobu sa Sunčevom vatrenom energijom. Poput razdoblja beskrajnih oblačnih dana, lako se osjećati otežano, pesimistično ili čak depresivno tijekom ovog tranzita.

Tijekom posljednjeg tjedna svibnja, teme duga i usklađenosti mogu doći u prvi plan. Ovi vas dani potiču da budete odgovorni prema svojim obavezama, te da na stvari gledate realno. Ružičaste naočale, ako su se nosile, morat će se skinuti da bi se stvari vidjele jasno. Moguće su prepreke, kašnjenja, okolnosti mogu promijeniti planove. Odgovornost se može osjećati kao težak teret i može postojati sklonost odugovlačenju.

Ali potrebno vam je jasno razumijevanje: usporiti i vidjeti što sada treba učiniti. Ovdje su mjerilo pravila i propisi. Stariji rođaci, roditelji možda trebaju podršku, sudjelovanje, pomoć. Moguće su komplikacije u odnosima s nadređenima, s predstavnicima službenih struktura. Stoga ne biste trebali ulaziti u sukob s njima. Morate se pridržavati podređenosti, biti disciplinirani kako ne biste zakomplicirali situaciju na poslu.

S Mjesecom u Djevici, dobar je dan da se usredotočite na praktične, detaljne zadatke. Djevica je promjenjivi zemljani znak. Promjenjivi znakovi (Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe) su promjenjivi i fleksibilni. Energija zemljanih znakova (Bik, Djevica, Jarac) je fokusirana, odlučna i praktična. Organizirajte svoj radni stol i ažurirajte svoj kalendar. Budite realni dok razmišljate o projektima i zadacima koje morate izvršiti. Imajte na umu da savršenstvo nije potrebno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com