HOROSKOP ZA UTORAK, 30. SVIBNJA Težak dan za donošenje odluka

Mjesec ostaje u kardinalnom zračnom znaku Vage cijeli dan. Kardinalni znakovi (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) spremni su poduzeti akciju i pokrenuti stvari. Zračni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodenjak) odnose se na intelekt i ideje. U ovoj kombinaciji Mjeseca u Vagi, ove kvalitete mogu stvoriti poteškoće u donošenju odluka. Možda će vam biti izazovno djelovati, ali učinit ćete to, vjerujući da ne griješite.

Naravno, svaki znak ima svoju stranu sjene. Kod Vaga, takt i diplomacija mogu naići na neiskrenost ili bešćutnost. Frustracija to pogoršava.

Planirajte večeru s dobrim prijateljima ili nekim posebnim i nasmijte se iznutra i izvana. Završite dan s ugađanjem sebi i ljubavnim užitkom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com