HOROSKOP ZA SRIJEDU, 31. SVIBNJA Mjesec u Vagi

Mjesec je veći dio današnjeg dana u Vagi, što nam pomaže da se povežemo s drugima. Predstavljena vagom pravde, Vaga nam pomaže da vidimo različite strane situacija, tema i razgovora. Ovo je vrijeme za slušanje, učenje i dijeljenje otvorenog uma za razumijevanje. Svatko ima razloge za svoje poglede. Čak i kada se ne slažemo, naučite postupati s drugima onako kako želite da se postupa s vama – s tolerancijom i razumijevanjem.

Možda ćete se osjećati kao da se zastor spustio kada Mjesec uđe u Škorpiona u kasnim noćnim satima. Dosta vam je ugađanja drugima (Vaga) i spremni ste za ulazak u podzemni, tajanstveni svijet Škorpiona. Emocije i strasti su duboke, pa bi ih možda radije zadržali u tajnosti sljedećih nekoliko dana. Imajte na umu i tuđu potrebu za privatnošću tijekom ovog vremena.

Mjesec radi kvadrat s Plutonom oko ponoći. Pokušajte pustiti potencijalne borbe za moć ili mračne misli da prođu bez djelovanja na njih. Umjesto toga, rano se uvucite u krevet sa svjetiljkom i uzbudljivom misterijom ili nekonvencionalnim ljubavnim romanom.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 31. svibnja od 16.53 do četvrtka, 1. lipnja u 1.44.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com