HOROSKOP ZA PETAK, 2. LIPNJA Empatija i suosjećanje

Kako je Mjesec i dalje u Škorpionu, čeznete za intenzivnim emocionalnim vezama ili ih nemate uopće. Kada je u Škorpionu, Mjesec ima tendenciju da bude samozaštitnički i ne previše povjerljiv. Možda će biti teško pokazati ranjivost, ali ako to možete kontrolirati, shvatit ćete duboku snagu koja se time razvija. Ako niste u mogućnosti ići u takve dubine s drugima, vrijeme nasamo može biti vaš najbolji izbor.

U kasnim večernjim satima Venera formira ugodan aspekt s Neptunom. Venera je planet koji predstavlja osobne vrijednosti ljubavi, novca i veze. Neptun je planet koji ruši granice i potiče nas da sanjamo i maštamo. Kada se povežu, možda ćete moći ostaviti po strani sve svoje brige i brige dok uživate u osjećaju nježne povezanosti sa samim životom. Dopustite sebi da iskusite veliku empatiju i suosjećanje za druge.

Ovaj aspekt donosi prihvaćanje i razumijevanje u naše ljubavne živote. Prema voljenima se odnosimo s više nježnosti ili ih vidimo u osjetljivijem, ljubaznijem svjetlu. Posebno smo otvoreni prema romantici i možemo biti vrlo osjetljivi na tuđe potrebe i pozadinske priče. Sada u ljudima vidimo ono najbolje, a to olakšava naše interakcije, skidajući pritisak u osobnim odnosima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com