Prijenosni difuzori koji putovanja čine mirisnima

Ako volite iskusiti nove kulture, otkrivati bogatu prošlost i isprobavati lokalne kuhinje, sigurno volite i putovati. Međutim, putovanja i na dalja i na bliža odredišta mogu izazvati stres i iscrpiti organizam, osobito u slučaju dugih letova koji remete dnevni bioritam.

Young Living je vodeći svjetski brend eteričnih ulja koji donosi nekoliko rješenja za putnike koji vole istraživati svijet i pritom voditi brigu o vlastitoj dobrobiti.

USB difuzor 

Uz Young Livingov USB difuzor omiljenim eteričnim uljima možete se okružiti gdje god se nalazili. Samo ga trebate priključiti u USB priključak prijenosnog računala, automobila ili hotelske sobe. Prenosiv je, kompaktan i tih. Nudi tri postavke intervala raspršivanja od 10, 30 i 60 sekundi.

 

Thieves® Spray 

Thieves® Spray pošpricajte na kvake na vratima, toaletne školjke, stolove ili bilo koju drugu površinu kada se želite zaštititi od neželjenih nečistoća, zaprljanja i prljavštine. Ova mala bočica kompaktno je i praktično rješenje za čistoću kad god ste u pokretu.

Difuzor Viya

Viya iz Young Livinga ekskluzivan je putni difuzor eteričnih ulja za automobile i kampere. Pretvara unutrašnjost svakog vozila u mirisnu oazu, a njen svojstven izgled i praktičnost upotrebe daju vam osjećaj potpune slobode. Postavite Viyu u držač za boce u automobilu i pomoću jednostavnih kontrola ispunite automobil mirisom omiljenih eteričnih ulja. Jedinstveni pokrov od smole i poklopac spremnika sprječavaju izlijevanje vode i omogućuju raspršivanje ulja do pet sati, što je dovoljno vremena čak i na dugim putovanjima.

Breathe Again® Roll-On 

Osvježavajući i okrepljujući miris Breathe Again roll-ona savršeno godi u ranim jutarnjim satima, pred kraj napornog dana i tijekom intenzivne tjelovježbe. Splet je to moćnih mirisa koja stimuliraju osjetila, a za njih su zaslužna čista eterična ulja paprene metvice, mirte, kopaibe i četiriju vrsta eukaliptusa, uključujući plavi. U pojedinim sastojcima prirodno se pojavljuje spoj eukaliptol. Breathe Again dolazi u praktičnoj bočici s kuglicom koja omogućuje jednostavnu primjenu bilo kada i bilo gdje.

Peace & Calming roll-on 

Nema šanse da vas dugi redovi u supermarketu ili djeca koja vrište u automobilu uznemire dok vam je pri ruci Peace & Calming roll-on. Umirujuća i opuštajuća čista eterična ulja razrijeđena su frakcioniranim kokosovim uljem. Kompaktno pakiranje u bočici s kuglicom omogućuje praktičnu upotrebu bilo kada i bilo gdje.

Slatke, citrusne i vedre mirisne note.

Opuštajući miris staje na kraj svakodnevnom stresu.

Skladna aroma umiruje duh.

Stvara ugodan ugođaj.

Thieves® roll-on 

U ovom nezaboravnom začinskom mirisu sada možete uživati na svakom koraku. Thieves® roll-on sadrži razrijeđena eterična ulja koja sigurno možete nanositi na kožu bez dodatnog razrjeđivanja. Tek jedan potez roll-on kuglice dovoljan je da oslobodite miris neodoljive topline i slatkoće. Thieves je snažan aromatični mozaik eteričnih ulja klinčića, limuna, cimeta, eukaliptusa radiate i ružmarina, koji će vas osvojiti na prvi miris.

Tranquil roll-on 

Tranquil roll-on ujedinjuje eterično ulje lavande, cedra i rimske kamilice u praktičnoj bočici s kuglicom za lako nanošenje. Okružite se mirisom mira, ublažite napetost i opustite se kad god trebate predahnuti.

Valor® roll-on

Valor je oblikovao upravo D. Gary Young, osnivač Young Livinga, i jedna je to od najpopularnijih mješavina eteričnih ulja među partnerima brenda. Svako eterično ulje iz ovog spoja pomno je odabrano zbog svojeg jedinstvenog mirisnog profila i blagotvornih svojstava za kožu. Eterično ulje tamjana poletne je i zemljane arome te obiluje njegujućim svojstvima. Eterično ulje crne smreke poznato je po drvenastoj aromi koja prizemljuje. Eterično ulje plavog buhača ističe po mirisu koji nadahnjuje. Eterično ulje geranija, s druge strane, karakteriziraju slatke, cvjetne note, dok eterično ulje kamforovca njeguje kožu i obavija je izražajnim pikantnim mirisom.

Young Living Stress Away® roll-on

Young Living Stress Away roll-on izvrsno je rješenje u borbi protiv stresa koji svakodnevno zadire u život. Spoj ulja vanilije, limete, kopaibe, lavande i okoteje jedinstven je za ovaj proizvod, koji vam pomaže da se u koštac sa stresom uhvatite na jednostavan i siguran način. Dragocjeno eterično ulje kopaibe vrlo je rijedak proizvod u Sjevernoj Americi i Europi. Bočica s kuglicom omogućuje uredno i praktično nanošenje eteričnih ulja.

Young Living Seedlings® Baby Wipes 

Vlažne dječje maramice Young Living Seedlings® Baby Wipes izvrstan su izbor za roditelje kojima je stalo do sigurnih rješenja na biljnoj bazi za svoju djecu. Umirujuća formula duboko vlaži bebinu kožu, čini je mekom i glatkom. Uklanja nečistoću s bebine kože bez isušivanja i onda kada voda i sapun nisu pri ruci.

Ove vlažne maramice mogu se koristiti na bilo kojem dijelu kože vašeg djeteta. Zahvaljujući izrazitoj mekoći i debljini, lako se hvataju u koštac sa čišćenjem nakon ručka, kao i pranjem pelenskog područja. ​ 

Prednosti i karakteristike

Izrazito meke, debele i ugodne vlažne dječje maramice za osjetljivu bebinu kožu.

Blaga i nježna formula s pročišćavajućim biljnim sastojcima i posve čistim eteričnim uljima.

Maramice umiruju kožu i sprječavaju njezino isušivanje.

Pružaju nježno i temeljito čišćenje pelenskog i drugog područja.

Ostavljaju nježnu bebinu kožu njegovanom, mekom i glatkom.

Mekani i debeli materijal maramica rješava svaki nered.

Proizvod je dermatološki testiran.

Sastav je pogodan za vegane.

Formula bez klora, alkohola, sulfata, parabena, ftalata, mineralnih ulja, sastojaka životinjskog porijekla, umjetnih konzervansa, umjetnih mirisa i umjetnih boja.

NingXia Zyng 

NingXia Zyng lagan je i ukusan pjenušavi napitak koji hidrira tijelo i daje energiju. Sadrži jedinstvenu mješavinu čistih eteričnih ulja crnog papra i limete, pire od kineskih goji bobica, ekstrakt bijelog čaja, izvorsku vodu i kombinaciju vitamina.

Ovaj osvježavajući napitak sa samo 35 kalorija po limenci osvježava sva osjetila u trenu, i to bez umjetnih okusa, boja, zaslađivača ili konzervansa. Vitamini B3 i B5 u NingXiji Zyng doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Formula bez umjetnih boja i okusa za hidratantnu energiju. Niacin i pantotenska kiselina doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu željeza.

NingXia Red® (pojedinačna pakiranja od 60 ml) 

Minipaketići hranjivog napitka NingXia Red® od 60 mililitara idealan su izbor ako NingXiju još niste probali ili ste neprestano u pokretu. Svaki paketić pun je prednosti moćnih goji bobica. Ubacite paketić u torbu ili ruksak, popijte u pokretu, poklonite prijateljima.