HOROSKOP ZA UTORAK, 6. LIPNJA Mjesec u Jarcu

Tijekom današnjeg dana vaša će razmišljanja biti praktičnija, razboritija i ambicioznija. Jarac je kardinalni zemljani znak kojim vlada Saturn i predstavljen je usamljenom planinskom kozom. Ovaj razuman, vrijedan znak usmjerava vašu pozornost prema osobnim ambicijama, zrelim naporima i napornom radu.

Učinit ćete sve što je potrebno da održite stabilnu ravnotežu, izbjegavajući dramu ili emocionalne ispade. Vaš fokus je na osobnom jedinstvenom postignuću, držanjem do suštine i postizanjem ozbiljnog napretka. Poslovne aspiracije mogle bi vas prizvati. Vrijeme je da se bacite na posao i prestanete odgađati. Ovo nije vrijeme za grupne projekte, već vrijeme za usamljene napore.

Mjesec će tijekom dana biti u ugodnim aspektima s Uranom i Merkurom. Pozitivna energija ovih tranzita potiče uzbudljivo kretanje misli i uma. Svaka teška ili uznemirujuća emocija brzo će proći. Dopustite ovoj postojanoj energiji da vas drži usredotočenim na važne usamljene pothvate.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com