HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 5. LIPNJA Venera u Lavu

Venera, planet ljubavi i financija, danas ulazi u Lava u popodnevnim satima. Zbog retrogradnosti koja je na snazi ​​od 23. srpnja do 4. rujna, Venera će ostati u ovom znaku fiksne vatre do 9. listopada. Naučit ćemo puno o osobnim vrijednostima u nadolazećim mjesecima. Ovo učenje će se usredotočiti na kuću u vašoj natalnoj karti gdje se nalazi znak Lava

Ljubav je veličanstvena i velika dok je Venera u Lavu. Ponosimo se ljubavlju, a velikodušni smo i s novcem. Ovo je srdačno, zadirkujuće, izražajno, ponosno i ekstravagantno mjesto za Veneru. Ljubav je pomalo igra – igra koja je vječna, jer je Venera u Lavu zauvijek zaglavljena u romantičnoj fazi veze. Hranimo se pažnjom, priznanjem, vrednovanjem i obožavanjem.

Venera u Lavu voli biti obožavana i mažena. Ponos i strast obilježja su ovog ciklusa. Imamo snažno ulaganje ega u naše ljubavne živote tijekom ovog razdoblja. Negativan izraz ovog postavljanja je prenaglašavanje naših osjećaja samo radi učinka, kao i ekstravagancije.

Opozicija između Venere i Plutona u večernjim satima velika je vijest i vrlo izazovan tranzit. S ovim napetim tranzitom, suočavamo se s područjima naših života u kojima se možda nešto čvrsto držimo iz straha da ćemo to izgubiti. Sukobi ili događaji mogu izazvati komplicirane osjećaje i strahove. Možda sada dolazimo do neugodnih otkrića, i dok nam neka od njih u konačnici mogu pomoći, možda predaleko tražimo odgovore. Trebali bismo paziti na manipulativno ponašanje koje proizlazi iz nesigurnosti ili straha od izdaje.

Ovaj će tranzit najsnažnije utjecati na vas ako imate planete između 1. i 2. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak). Razmislite o stanju svojih veza ili financija na samom početku 2023. kada se Venera spojila s Plutonom. Što se od tada promijenilo i što ste naučili o svojim osobnim vrijednostima? Trebate li prilagoditi očekivanja koja drugi imaju od vas? Ne griješite, promjena je na pomolu. Strast može biti snažan oblik osnaživanja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.23 do 9.30 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com