HOROSKOP ZA SRIJEDU, 7. LIPNJA Svjesno djelovanje i objektivnost

Prijepodne Mjesec napušta Jarca i ulazi u Vodenjaka. Intelektualni Vodenjak nudi dar hladne objektivnosti i nevezanosti. To vas oslobađa mnogih drama svakodnevnog života. Malo je vjerojatno da ćete biti neraspoloženi, pretjerano osjetljivi, ili dopustiti drugima da emocionalno kontroliraju vaše postupke. Možete se povući sa strane problema, dobiti perspektivu i razlučiti što je važno.

Tijekom dana formira se snažan T-kvadrat u fiksnim znakovima. Mjesec je u konjunkciji s Plutonom, u opoziciji s Venerom i Marsom, te u kvadratu s Jupiterom. Očekujte snažno dizanje emocija koje će dovesti u pitanje vaše osobne vrijednosti i sposobnost poduzimanja akcije.

Upamtite da će ovo brzo proći ako se ne uključite na negativan način. Ako ste potaknuti djelovati, učinite to svjesno. Kako vaša viša uvjerenja mogu podržati vaše razumijevanje onoga što se od vas traži?

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.39 do 10.41 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com