HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 8. LIPNJA Dobre vibracije

Mjesec danas nastavlja kroz fiksni zračni znak Vodenjaka. Vašu pozornost privlače intelektualna i apstraktna pitanja, život u širim razmjerima. Vrijeme je za napredak u ekološkim, tehnološkim i humanitarnim pitanjima. Provedite vrijeme s ljudima koji otvaraju vaše mišljenje novim idejama i perspektivama. Vodenjak je znak vizionara i reformatora. Slijedite svoju znatiželju dok tražite načine da promijenite svijet oko sebe. Otvorite svoj um izvan filtera koji obično sadrže vaše misli.

Potpora ovim velikim idejama dolazi kada Mjesec formira trigon sa Suncem u Blizancima oko podneva. Uključite se u lagani protok između svojih potreba i želja. Iskoristite današnje dobre vibracije. Izađite van i gledajte kako se leptiri i medonosne pčele slobodno kreću od cvijeta do cvijeta. Dopustite sebi da osjetite to strujanje.

U popodnevnim satima Mjesec čini kratki kvadrat s Uranom. Možda ćete osjetiti malu vrtoglavicu nakon svog opširnog razmišljanja. Dopustite si vremena za predah i izbjegavajte impulzivno djelovanje u vezi svega o čemu se kasnije ne možete predomisliti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com