HOROSKOP ZA NEDJELJU, 11. LIPNJA Aktivan dan

Pluton, koji je u Vodenjaku od 23. ožujka, rano jutros ponovno se vraća u znak Jarca. U ovom kratkom vremenskom razdoblju, okusili smo budući stil Vodenjaka, uz sve veću upotrebu umjetne inteligencije u svakom kutku naše kulture. Međutim, dok se ponovno vraća u Jarca, Pluton nam govori da je još uvijek potreban temeljni rad da se transformiraju državni, religijski, zdravstveni i bankarski sustavi (interesi Jarca). Pogledajte kuću koja drži Jarca u vašoj natalnoj karti. Tamo ćete pronaći područje svog života kojem treba ponovno posvetiti pozornost kako biste dovršili transformaciju u tom području svog života. Pluton je u Jarcu do 21. siječnja 2024. Zasučite rukave, do tada vas čeka ozbiljan posao.

Merkur čini divan pomak u Blizancima oko podneva. Planet komunikacije je kod kuće u Blizancima, jednom od dva znaka kojima “vlada“. Dok je Merkur u Blizancima posebno smo znatiželjni i zainteresirani za društvene komunikacije. Također možemo otkriti da nam je um prenapregnut i da nam se lako može odvući pažnja. Merkur se žuri dok se kreće kroz Blizance, boraveći samo kratko do 27. lipnja. Ovo je savršeno vrijeme za kratke izlete i posjete rođacima.

Kada Merkur napravi ovu promjenu u Blizancima, to čini pod utjecajem trigona s Plutonom, planetom osnaživanja. Ne dopustite drugima da zauzmu vaš stav o idejama i planovima. Razjasnite svoje misli i potrebe onima koji trebaju znati. Ljudi će vas danas slušati i čuti. Obratite pozornost na to kako možete doprinijeti i imati koristi od promjena koje se događaju u svijetu oko vas. Slušajte i govorite, danas su svi glasovi moćni.

Popodne Mjesec napušta Ribe i prelazi u direktnog, dinamičnog Ovna, istovremeno praveći sekstil prema Plutonu. Uz ovu kombinaciju, bez sumnje ćete osjetiti Ovnov stresni poriv za kretanjem naprijed. To će vam dati dovoljno drskosti da poduzmete akcije u vezi s mnogim temama dana. Ako se osjećate preopterećeno, duboko udahnite i sjetite se da nam stres omogućuje da razvijemo hrabrost potrebnu da započnemo nešto novo. Koje ste osobne projekte odgađali? Današnji dan donosi energiju da zaronimo u njih.

Konačno, danas Venera u Lavu formira izazovan kvadratni aspekt s Jupiterom. Čak ni težak razgovor između ove dvije složne strane neće izazvati mnogo problema. Međutim, želje bi mogle prilično izmaći kontroli. Obratite pozornost na svoje financije. Mnogo je načina na koje možemo pretjerati, bilo da smo pretjerano velikodušni, prepuštamo se ekstravaganciji ili jedemo posljednji komad kolača. Razlikovanje potreba od želja uvelike će vam pomoći u očuvanju dragocjenih resursa. Uzimajući u obzir ostatak današnjih vrtložnih energija, dopustiti sebi da odspavate ovo poslijepodne moglo bi biti vrlo korisno. Zaslužujete to.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.19 do 15.20 nakon čega će Mjesec ući u Ovna.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com