HOROSKOP ZA SUBOTU, 10. LIPNJA Zadnja četvrt Mjeseca u Ribama

Nema boljeg vremena za uživanje u lijenom odmornom danu nego kada je Mjesec u Ribama.  Dok je Mjesec u ovom nježnom pronicljivom znaku, duboki uvidi o sebi i drugima teku poput valova.

U 21.31 stižemo do posljednje Mjesečeve četvrti. Ovo je završni kvadrat u trenutnom Mjesečevom ciklusu koji je započeo s mladim Mjesecom u Biku 19. svibnja. Na kvadratu prve četvrti poduzimamo radnje za izgradnju ciklusa, na ovom kvadratu posljednje četvrti poduzimamo radnje da razbijemo stvari i počnemo oslobađajući ciklus. Zamislite posljednju četvrt  kao vrijeme pripreme za odricanje. Sada ste u mogućnosti identificirati što više nije potrebno u vašem životu ili okolnostima. Puno izdanje doći će kada započnemo sljedeći ciklus na mladi Mjesec u Blizancima 18. lipnja.

Možda ćete doživjeti bljesak uzbuđenja u kasnim večernjim satima kada Mjesec napravi sekstil s Uranom. Ako se osjećate dobro, prepustite se toku; ako ne, neka prođe.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com