HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. LIPNJA Saturn kreće retrogradno

Dan prije mladog Mjeseca Saturn kreće retrogradno na 7. stupnju Riba. Ovo je  vrijeme da preispitamo osnovne pozicije u našim životima. Saturn predstavlja ograničenja. Saturnovo kretanje usporava stvari kako bismo mogli usporiti i razmisliti o tome što možemo promijeniti i poboljšati kako bismo glatko išli naprijed. Govoreći o Saturnu, ne bavimo se trenutnim stvarima, već dugoročnim smjernicama.

Ako imate osobne planete (Sunce, Merkur, Venera, Mars) ili točke (Asc, MC, čvorovi) između 0° – 8° promjenjivih znakova (Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe), obratite posebnu pozornost. Trenutno obrađujete jednogodišnji obrazac suočavanja s nečim što vam je dugo predstavljalo izazov u životu.

Kada je Saturn retrogradan, lekcije iz prošlosti se iznose. Karmički dugovi su razvrstani i dolazimo do shvaćanja rezultata naših postupaka. Ovo je djelo zrelosti. Pogledajte kuću gdje se nalaze Ribe u vašoj natalnoj  karti. Ovo je područje u kojem se suočavate s karmičkim lekcijama iz prošlosti. Razmislite o tome što učite i kako iskoristiti svoje novo razumijevanje za ispravljanje grešaka iz prošlosti. Saturn ostaje retrogradan do 4. studenog.

U popodnevnim satima ugodan aspekt Merkura i Venere ima tendenciju da bude prijateljski nastrojen i ljubazan u komunikaciji, unosi pozitivan tok u percepciju života, djelomično nadoknađujući utjecaj prethodnog aspekta. Dobar trenutak za rješavanje osjetljivih tema i uključivanje diplomacije u teške pregovore. Pogodan aspekt da svojim voljenima pokažete svoje osjećaje, da razjasnite u vezi što uzrokuje napetost. Pomaže pronaći izlaz iz teških situacija u komunikaciji s nadređenima, riješiti trenutne probleme. Mogla bi doći dobra financijska odluka. Moguća je neočekivana financijska sreća ili sretan preokret u pregovorima koji su izgledali kao slijepa ulica. U ovo vrijeme moguća su poslovna ili romantična poznanstva, no ona koja se ostvare nakon 18. lipnja bit će obećavajuća.

Današnji Mjesec u Blizancima vuče nas prema zanimljivim razgovorima i društvenim okupljanjima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com