HOROSKOP ZA NEDJELJU, 18. LIPNJA Mlad Mjesec u Blizancima

U 6.36 imamo mlad Mjesec na 26. stupnju Blizanca.

Ciklus mladog Mjeseca u Blizancima predstavlja prilike za posvećivanje osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Blizanaca. Vrijeme je da poboljšamo svoje komunikacijske vještine slušajući druge i uživajući u tuđim stajalištima, umjesto da uporno tražimo taj jedan nedostižni “odgovor”.

Ovo je dobar ciklus u kojem ponovno procjenjujemo svoje komunikacijske i društvene vještine propitujući koliko zapravo primamo informacija i komuniciramo na prijateljski, ne prijeteći način. S ovom snažnom energijom Blizanaca, imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima.

Ovaj mladi Mjesec daje poticaj za putovanja, proučavanje novih disciplina, obrazovanje. Fokus ovog lunarnog mjeseca bit će važnost informacija i način na koji se nosite s činjenicama. Može doći važna poruka koja će se pokazati kao željeni dio slagalice i pomoći vam da napravite pravi izbor i odluku. Okolnosti bi vas mogle potaknuti da postavite nove ciljeve. Ovaj mladi Mjesec bit će u kvadratu s Neptunom i na preokretu Saturna u retrogradan položaj. Vjerojatna su neka razočaranja prije nego što krenemo novim putem. Možemo se boriti s percepcijama i očekivanjima. Teško je vidjeti naš smjer, ali naša nelagoda s prošlošću može biti vrlo stvarna sada, motivirajući nove početke.

Stoga, bolje je nove slučajeve planirati za razdoblje nakon 19. lipnja.

Ova se Mjesečeva faza događa na 26 stupnjeva i 43 minute Blizanaca, što posebno utječe na ljude rođene s osobnim planetima i točkama na otprilike 23. do 30. stupnjeva promjenjivih znakova (Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe).

Mjesec ulazi u Raka u 12.57. Mjesec vlada Rakom što sugerira da je ovdje zadovoljan i opunomoćen. Mjesec u Raku usmjerava našu pozornost na emocije, obitelj, dom i potrebu za sigurnošću i sigurnošću. Kad je Mjesec u ovom kardinalnom vodenom znaku, možda ćemo biti sretni što se ugnijezdimo kod kuće u društvu onih koji nas vole zbog toga što smo najautentičniji . Imajte na umu da neraspoloženje i pretjerana osjetljivost također mogu biti neodoljivi u ovom trenutku.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.23 do 12.57 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com