Serija “Idol” na HBO Maxu

Počelo je emitiranje nove HBO originalne serije „Idol“ (The Idol) na HBO Max streaming platformi, a novi nastavci dolazit će ponedjeljkom.

Smješten u okruženje glazbene industrije, „Idol“ prati gurua za samopomoć i vođu suvremenog kulta koji razvija kompliciran odnos s pop-idolom u usponu.

Kreatori serije su Sam Levinson („Euforija“), Abel “The Weeknd” Tesfaye i Reza Fahim. U glavnim ulogama su Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp i Troye Sivan, do su u ostalim ulogama Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son i Hank Azaria. Režiju potpisuju Sam Levinson i Amy Seimetz.

HBO Max™ je streaming platforma koja nudi širok izbor serija, filmova i specijala za gledatelje svih uzrasta, od kultnih produkcija HBO, Warner Bros., DC, Max Originals sadržaja i blockbuster filmova. Streaming platforma je prvobitno lansirana u SAD-u u svibnju 2020. godine, a u lipnju 2021. je predstavljena jeftinija opcija pretplate s reklamama. Trenutno dostupan na 61 teritoriju, HBO Max je započeo globalno proširenje prošlog ljeta, lansiranjem na tržištima u Latinskoj Americi i Karibima, nakon čega je uslijedio ulazak na europsko tržište s lansiranjem usluge u nordijskim zemljama, Španjolskoj, Portugalu, Nizozemskoj, Centralnoj i Istočnoj Europi.