Can Yaman u seriji “Pun Mjesec” na RTL-u

Turski Jason Momoa, najpoželjniji turski glumac izvan granica svoje zemlje – Can Yaman čini se kao idealan muškarac. Iznimno talentiran, obrazovan, mišićav i karizmatičan, ovaj humanitarac ima sve. U novoj RTL-ovoj seriji ‘Pun Mjesec’ (Dolunay), koju gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka u 21.15 sati, Can Yaman utjelovljuje Ferita, mladog i uspješnog poduzetnika koji je rano izgubio vjeru u ljubav. Uloga je to koja je Cana proslavila, prva je to velika uloga u njegovoj televizijskoj karijeri – otad mu je karijera strelovito krenula u visine.

Nametnuo se talentom, ambicijom i izgledom, iako se nije tako činilo nakon što je diplomirao pravo i zaposlio se u struci. Odmalena je Can uspješan, rodio se u Istanbulu u obitelji koja vuče korijene iz Albanije i Sjeverne Makedonije. Roditelji su imali i financijskih poteškoća, a kada je imao svega pet godina, razveli su se. No, to nije omelo razvoj njihovog sina – završio je gimnaziju kao najuspješniji učenik u povijesti škole, a uskoro upisao i diplomirao pravo. Ubrzo je našao uspjeh u korporativnom odvjetništvu, no shvatio je da to nije svijet kojem pripada.

Prijatelj ga je nagovorio da se prijavi na audiciju za jednu seriju, a Can je to i učinio.

“Otišao sam na godišnji odmor i više se nikad nisam vratio. Kolege su me sljedeći put vidjele na malim ekranima”, izjavio je Yaman kasnije.

Stiže serija koja je proslavila turskog Jasona Momou! Zgodni glumac ima vojsku obožavateljica, a na njegov šarm pala je svojedobno i fatalna Diletta Leotta

Televizijsku karijeru započeo je tako 2014. godine, a na veliki uspjeh nije dugo čekao. Serija ‘Pun Mjesec’ donijela mu je 2017. glavnu ulogu i veliku popularnost. Uslijedili su hitovi poput serija ‘Sanjalica’ i ‘Gospodin Pogrešni’, koji su mu donijeli vojsku obožavatelja u Turskoj.

Ambiciozni Can uskoro je donio odluku i da se preseli u Italiju gdje je nastavio graditi svoju sjajnu međunarodnu karijeru. Samim početkom 2021. godine odlučio se preseliti u Rim, gdje je pronašao i ljubav o kojoj se pisalo u cijelom svijetu. Njegova ljubavna veza s fatalnom talijanskom voditeljicom Dilettom Leottom postala je javna kada su mediji Talijanku povezivali s legendarnim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem. Vezu je na Instagramu potvrdio upravo Can, koji je napisao: ‘Opasan smo par’. Nakon kratke veze se s Canom Yamatom i zaručila. Planirali su veliku svadbu u Italiji, no skupi zaručnički prsten uskoro je Diletta uklonila sa svoje ruke.

Otad se o ljubavnom životu ovog fatalnog glumca ne zna skoro ništa, no jasno je da mu u karijeri itekako ide. Dobivanje velikih uloga itekako mu ide od ruke, baš kao i učenje novih vještina. Borilačke vještine, ples, sviranje bubnjeva – vrijeme tijekom pandemije koronavirusa Yaman je iskoristio kako bi dodatno uložio u sebe. Usto, priča nekoliko stranih jezika i vodi humanitarnu organizaciju posvećenu djeci i mladima. Inicijativa Cana Yamana usmjerena je na pomoć mladima koji se nose s teškoćama – sve u svrhu njihove bolje budućnosti.

Sadržaj

Produkcijska kuća Nodokuz zaslužna je za ovaj pravi ljetni hit, koji od ponedjeljka, 19. lipnja u 21.15 sati, stiže na RTL.

Mlad, bogat i moćan – čini se da Ferit (Can Yaman) ima sve. No, ne i ljubav. Vjeru u nju potpuno je izgubio pa živi potpuno posvećen izvrsnim poslovnim pothvatima, motiviran odličnim rezultatima.

Nazli (Özge Gürel) je prelijepa i svestrana studentica gastronomije koja uz studij radi kako bi financijski potpomogla svoju obitelj. Na život Nazli gleda s vedrije strane, no sve će se u njezinom svijetu dramatično promijeniti kada prihvati ponudu da svakog dana kuha večeru za zgodnog i samozatajnog bogataša Ferita. Ćudljivi Ferit uspješan je i discipliniran, no teško zadržava osoblje u svom domu. Kada njegova šefica osoblja zaposli mladu Nazli, on niti ne sluti što će mu se uskoro dogoditi.

Uz Cana Yamana, u glavnoj ulozi u ‘Punom mjesecu’ nalazi se sjajna Özge Gürel. Glumica je ostvarila je zapaženu karijeru u svijetu turske televizije i postala jedna od najomiljenijih u svojoj generaciji. Talentirana Özge svoju je karijeru gradila polako i promišljeno, a nakon sporedne uloge u povijesnom spektaklu ‘Sulejman Veličanstveni’, dobila je niz uloga u turskim dramskim serijama koje su je dovele do statusa jedne od najuspješnijih tamošnjih zvijezda. Vrijedna i uporna Özge poprilično je popularna i na društvenim mrežama, a s kolegom Canom Yamanom ima jaku kemiju na ekranu.

Može li se sudbini pobjeći? Pobjeđuje li prava ljubav sve zapreke? Prolazi li ljubav zaista kroz želudac? Odgovore na ova pitanja gledatelji će doznati od 19. lipnja u 21.15 sati u novoj turskoj dramskoj seriji “Pun mjesec”

Zanimljivo je da serija ‘Pun mjesec’ nije jedini projekt u kojem ovo dvoje glumi ljubavni par. U seriji ‘Gospodin pogrešni’ par je, tri godine nakon ‘Punog mjeseca’ i ponovno publiku poveo u magični, romantični svijet kojeg tako sjajno prenose na gledatelje.

Romantičnu tursku uspješnicu iz 2017. godine gledatelji će moći pratiti tijekom ljeta. U glavnoj ulozi je Can Yaman, nesuđeni pravnik koji je prvu ulogu dobio nakon što je na audiciju otišao na nagovor prijatelja, a ostalo je postalo povijest. Upravo je serija ‘Pun mjesec’ serija koja ga je proslavila, do hit serije pet godina je manje uspješno pohodio audicije. No, otkako je dobio ulogu Ferita, Cana obožava publika širom svijeta. Zgodnom glumcu mediji tepaju i da je turski Apolon, dobitnik je više priznanja za svoj rad te aktivan humanitarac.