Afrodita pripremila nove proizvode za sunčanje

U Kozmetici Afrodita glasnici su zdrave i njegovane kože, stoga su ove godine pripremili nove proizvode za sunčanje. SUN CARE kolekcija pruža visoku UVA i UVB zaštitu kože, nudi brzo tamnjenje i intenzivnu obnavljajuću njegu nakon sunčanja.

SUN CARE mlijeko s vrlo visokom zaštitom od sunca SPF 50+ koji sadrži učinkovitu kombinaciju UVA i UVB filtera nove generacije ne opterećuje kožu pa je kao takav koristan za cijelu obitelj, i za djecu i one s vrlo osjetljivom kožom.

A kako nema Afroditinog ljeta bez nove marmelade, predstavljene su dvije dosad neviđene. To su Marmeladica za lice u gelu i Marmeladni gel za tijelo koji uz poboljšanu formulaciju omogućuje lakše razmazivanje, bez neugodnog masnog tapkanja.

Predstavljen je i inovativni SUN CARE EXPRESS TAN sprej za samotamnjenje, koji s kompleksom za samotamnjenje 100 % prirodnog izvora, omogućuje brzo i jednostavno tamnjenje kože bez sunčanja.

Kolekcija SUN CARE dostupna je u drogerijama i u ostalim prodajnim mjestima, u Afrodita shop & beauty centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10), kao i u online trgovini.