Dašak yuzua, besprijekoran ten. Nova kolekcija Artistry Studija inspirirana Tokiom

Najnovija kolekcija Artistry Studio™  inspirirana je procvalim trešnjama Tokija. 

Tokio čovjeka inspirira da bude kreativan i da istražuje, a novo izdanje Artistry Studija™ potiče ljepotice u pokretu da se zaigraju s njihovim proizvodima!

Ova kolekcija nam je „najslađa“ do sada, nadahnuta originalnom pop kulturom paleta boja ovog grada“, kaže Kelli Templeton, Amway, dopredsjednica Global Beauty za Artistry ™ brend.

Novinarke koje su uvijek “on the go” zaključile su da bi se u njihovim preteškim torbama ipak našlo mjesta za “sve u jednom, on-the-go korektor i puder za lice koji osigurava svijetlu, besprijekornu kožu s modernim i prirodnim završnim izgledom”, gdje zeleni korektor prikriva mrlje, crvenilo i podočnjake, a ljubičasti i narančasti korektor posvjetljuju kožu. Izuzetno gladak, puder za završni izgled razmazuje se s lakoćom, pokriva nesavršenosti na koži i ujednačuje ten. Troslojno pakiranje uključuje zrcalo i aplikator.

Oh, sprej za tijelo, zen osjećaji jer – osvježavajuća vodica za kosu i tijelo, koja je kombinacija izvorske vode, vode s lotusom i ekstraktom zelenog čaja što čini tu bezalkoholnu formulu apsolutno željenom u citrusnoj refreshing yuzu varijanti.

Artistry Studio™ Tokio izdanje nastalo je u suradnji s umjetnicom Rumi Kuraji čiji se koloristični i trendi crteži nalaze na proizvodima i ambalaži. 

Limitirano izdanje Artistry Studio™ Tokio je raspoloživo u proljeće 2020, do isteka zaliha.