HOROSKOP ZA UTORAK, 20. LIPNJA Vrijeme je za pokret

Narednih deset dana je vrijeme mogućnosti i najproduktivnije vrijeme za nove pothvate. Ovo je vrijeme za početak provedbe planova, inovacija, važnih promjena.

Ovo je dobro vrijeme za pokretanje projekata u mnogim područjima. Ali, na putu do implementacije možete susresti neplanirane okolnosti. Stoga je važno imati fleksibilan plan s opcijama za djelovanje i biti spreman na neočekivano kako biste plan mogli “ubaciti” ako se situacija treba prilagoditi.

Mjesec ostaje u Raku veći dio dana. Ako ste neraspoloženi ili osjetljivi, pogledajte unutar sebe kako biste pronašli korijen tih osjećaja. Ponašajte se sa suosjećanjem prema sebi i svima koje sretnete. Zapamtite da i drugi doživljavaju nježnost ovog Mjeseca u Raku.

U kasnim večernjim satima Mjesec se suprotstavlja Plutonu, donoseći potencijalne okidače ili izazove vašim osjećajima ili osjećaju sigurnosti. Pluton je možda malen planet, ali nikada ne podcjenjujte njegovu transformacijsku moć. Svi mi imamo nedovršene poslove za rješavanje i iscjeljivanje unutar naših emocija. Nakon što se suočite s problemom koji je pri ruci, možete krenuti naprijed. Ostanite mirni i sabrani dok rješavate problem s postojanom racionalnošću.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 20 lipnja od 23.43 do srijede, 21. lipnja u 00.03.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com