HOROSKOP ZA SRIJEDU, 21. LIPNJA Sretan rođendan dragi Rakovi

U 16.57 Sunce ulazi u znak Raka, signalizirajući ljetni solsticij. U dugim mračnim danima zime sanjamo ovaj dan! Danas nam se nudi najdulje razdoblje sunčeve svjetlosti. Sunce se pojavljuje na najvišoj točki na nebu i njegove zrake padaju na Zemlju pod najizravnijim kutom. Sunce će ostati u Raku do 22. srpnja.

Zabavna činjenica: Kada je Sunce na najvišoj točki na nebu (solarno podne), vaša će sjena biti najkraća u bilo koje doba godine.

Dok Sunce prolazi kroz Raka, vaša se pozornost usmjerava na obitelj i dom. Emocionalne veze dolaze u fokus dok tražite sigurnost, ljubav i brigu. Otvorite svoje srce srodnim dušama koje su zaštitnički nastrojene i pune ljubavi. Ovo je moćno vrijeme da razjasnite što vam je potrebno da biste se osjećali sigurno, njegovano i zbrinuto.

Također u popodnevnim satima  Merkur formira ugodan aspekt prema Marsu. Ovaj aspekt susreta zraka i vatre otvara vam vrata u području komunikacije. Postoji li nešto što trebate riješiti? Ovaj vam sekstil nudi priliku da artikulirate svoju poziciju na nov način. Budite hrabri u obraćanju temi koja je pri ruci. Nemojte bježati od onoga o čemu treba razgovarati. Snaga mozga i koncentracija su jaki i moći ćete dobro napredovati ako budete pažljivi u govoru i slušanju.

Povoljno vrijeme za razvoj ili pokretanje informatičkih projekata, iznošenje svojih ideja, ali morate biti spremni na neočekivane reakcije na vaše inicijative i na promjene, na prilagodbu planova.

Planiranjem unaprijed, predviđanjem mogućih posljedica, potencijalni sukobi mogu se svesti na minimum. Dobro je vrijeme za pregovore, važne rasprave, govore, izvještaje. Dobro je vrijeme za početak studija, nastave, za poslovna i osobna poznanstva, za početak suradnje, za poslovna putovanja ili putovanja općenito. Dobro je vrijeme za kupnju komunikacijske opreme.

Današnji Mjesec u Lavu donosi odvažnu kreativnost, malo glamura i sjaja u već uzbudljiv dan.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com