HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 22. LIPNJA Drama i glamur

Današnji Mjesec u Lavu donosi dramu, kreativnost, glamur i zabavu u fokus. Želimo izraziti svoju osobnost otvorenom velikodušnošću i razigranošću. To sugerira da se vaše unutarnje dijete koje voli zabavu želi izaći igrati.

Postoje neke komplikacije ili zamke u koje biste danas lako mogli upasti. Oko podneva, Mjesec formira konjunkciju s Marsom. Ako se pojave ljutnja ili frustracija, dajte sve od sebe da ih pustite da prođu bez da ih ohrabrujete! Idite na trčanje ili upotrijebite svoje tijelo na neki drugi način koji će osloboditi napetost.

Kasnije poslijepodne, Mjesec formira izazovan kvadratni aspekt s Uranom. Držite oči otvorenima za nove informacije koje vam mogu pomoći da shvatite kako se vi ili drugi nosite s izazovnim vremenima u kojima živimo. Dajte sve od sebe da se usredotočite na pozitivno i ne gubite vrijeme na  ljutnju. Pronađite način da upotrijebite ljutnju i frustraciju kako biste napravili razliku za dobro u svijetu. Vrlo osobno, obasipajte svoje prijatelje i voljene toplinom i velikodušnošću. Darovi bez razloga bit će cijenjeni i otvaraju vrata dubljim vezama. Pokažite ljubav.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 22. lipnja od 19.00 do petka, 23. lipnja u 12.34

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com