HOROSKOP ZA PETAK, 23. LIPNJA Dan za praktične zadatke

U 12.34 Mjesec ostavlja Lava iza sebe i ulazi u analitičku, poslušnu Djevicu. Djevica ima reputaciju po svojoj preciznoj pažnji prema detaljima, kao i neusporedivoj sposobnosti da organizira labave niti svakodnevnog života. Potražite motivaciju da se uhvatite kućanskih poslova, papirologije i drugih praktičnih zadataka.

Možete naići na blokadu puta kada se Mjesec suprotstavi Saturnu popodne. Ovo neće dugo trajati. Potrudite se metodično procijeniti situaciju i odrediti svoj smjer djelovanja. Ne dopustite da vas smetnje izbace iz želje da obavite stvari.

Kasnije ove večeri, Mjesec formira trigon s Jupiterom u Biku. Pozitivan protok energije između ova dva dobro uzemljena znaka trebao bi podržati dobar noćni odmor. Naravno, ako napredujete na svom popisu obaveza, mogli biste sretno raditi do kasno u noć. Samo se pobrinite da također brinete o svom umu i tijelu.

Prazan hod Mjeseca imamo do 12.34 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com