Sve o novoj turskoj seriji “Dvostruki život”

U turskoj seriji “Dvostruki život”, pratit ćemo Guzide Yenersoy (Vahide Percin), snažnu ženu koja je poznata kao poštovana sutkinja za obiteljsko pravo. Kroz svoj pošten rad, Guzide je uspjela spasiti brojne obitelji od raspada, pružajući djeci ljubav i pažnju, uvijek se držeći pravde i istine. Ona vjeruje da je njezin miran i uredan obiteljski život primjer koji će trajati zauvijek. Međutim, jedan slučajan trenutak joj otkriva da možda nije sve onako kako se čini te da je njeno toplo gnijezdo zapravo krhka i nesigurna tvorevina.

Novu hit seriju ne propustite u ponedjeljak od 21.45 sati na Novoj TV.

O likovima

GUZIDE (55) – VAHIDE PERÇIN

Guzide je uspješna, čvrsta žena koja voli da je sve pod kontrolom. Ne vidi da joj djeca nisu sretna. Previše očekuje od njih, kritizira ih i ne primjećuje da su već odrasli i mogu donositi svoje odluke. Nema povjerenja u njih, a oni su toliko u strahu od te njene kontrole da joj lažu. Ona je cijenjena sutkinja obiteljskog prava, žena koja je privržena svojoj obitelji, iako nekad izgleda hladna, udaljena i stroga. Uvijek poštuje pravila i nikad ne odstupa od svojih zakona i istine. Autoritet kojeg ima u sudnici prenosi u kuću. Suprugu i djeci ne radi ustupke, te smatra da su njezine odluke ispravne i za dobrobit obitelji.

TARIK YENERSOY (60) – MUSTAFA UĞURLU

Güzidein suprug Tarık je uspješan i karizmatičan odvjetnik, koji posjeduje vlastitu odvjetničku tvrtku. Iako između njega i Güzide nema vidljivog problema, iscrpljenost dugogodišnjeg braka prisutna je u njihovom odnosu. Svjestan Güzidinog velikog doprinosa napretku njegovog života, Tarık je od početka njihove veze prihvatio njen autoritet i moć. U svom  obiteljskom životu, koji izvana djeluje sretno, Tarık najviše voli svoju djecu, posebno kćer Oylum. Tarık godinama skriva veliku tajnu od svoje obitelji zbog koje će mu se život okrenuti naglavačke kada se otkrije.

SEZAİ (55) – ERCAN KESAL Sezai je vrlo uspješan odvjetnik, koji ima odvjetničke urede u Nevşehiru i Ankari. On je ljubitelj poezije i književnosti iz Avanosa, koji je razvedeni otac dvoje djece. Posljednji put živi u SAD-u, a kći mu je u Ürgüpu u Turskoj. Iako je imao vrlo blizak odnos s Güzide i Tarıkom tijekom njihovih godina studiranja, udaljio se od njihovog društvenog kruga kada su Güzide i Tarık postali ljubavnici. Dugi niz godina nije imao mnogo komunikacije s Güzide. Trideset godina kasnije, njihovi se putevi ponovno isprepliću, što otvara potpuno novu stranicu u njegovom životu.

YEŞİM DENİZEREN (35) – ASENA GİRİŞKEN Tarıkova druga žena, Yeşim, napustila je srednju školu i odrasla u malom gradu u Ankari. Ona je pitoma, topla i ženstvena žena, koja je navikla na mušku opresiju i autoritet, pa čak i traži ovakav simbol moći u svom životu.Majka je petogodišnje kćeri Öykü, Yeşim misli da ima sretan i uredan život, potpuno nesvjesna da njen suprug Tarik ima još jednu obitelj.

TOLGA KAŞİFOĞLU (32) – CANER ŞAHİN

Zgodan je poslovni čovjek nove generacije, koji se specijalizirao za sigurnosni softver i vlasnik je start-up tvrtke. Zarađuje mnogo novca, dobro ga troši i živi vrlo dobrim životom. Vrlo je discipliniran karakter, pogotovo u poslovnom životu. Postoje metodološki sukobi između njega i njegova oca zbog generacijskog jaza. Iako Tolga nema baš stabilnu povijest u svom ljubavnom životu, njegov život će se nastaviti u potpuno drugom smjeru kada upozna svoju pravu ljubav.

OLTAN KAŞİFOĞLU (55) – CEM BENDER

Oltan je Tarıkov blizak prijatelj, klijent i mentor. On je vrlo bogat i staromodan biznismen, koji posjeduje građevinsku tvrtku. Iako nije mafijaš, Oltan se ne libi raditi nezakonite radnje i iskorištavati ljude koji se nalaze u teškim situacijama. On je taj koji upoznaje Tarıka s Yeşimom i najviše profitira od oluje koja nastaje kada se istina otkrije.

UMIT ÖZGÜDER (45) – CEM SÜRGIT

Ümit je Güzidein veseli, topli, nestalni ali zabavni brat, koji je kemičar. Oženjen je i ima kćer. Ümit nije ni tako zgodan ni tako pametan kako za sebe vjeruje. Iako uvijek malo kalkulira, zna svoje mjesto i ne stvara nelagodu drugim ljudima. Tijekom života Güzide mu je bila više poput majke nego starije sestre. Ümit, kojeg je odgojila Güzide, dobar je primjer kako svako dijete može završiti kad da ga se ne drži na čvrstoj uzici. Iz tog razloga, Ümit bi mogao biti jedini razlog zašto je Güzide toliko opresivna prema vlastitoj djeci.

NAZAN TOKLUCA (55) – MELTEM BAYTOK Nazan je bliska prijateljica Güzide sa sveučilišta, koja je također sutkinja. Kao Güzidina najbolja prijateljica i osoba od povjerenja, Nazan joj ponekad daje savjete i prima savjete od nje. Nazan, koja se nikad nije udavala, Ozanu i Oylum je poput člana obitelji i kuma. Za razliku od Güzide, Nazan je pričljiv i društven lik sa snažnom energijom.

Glumci

Dvostruki život (Aldatmak), turska dramska serija, 2022. od ponedjeljka, 26. lipnja na Novoj TV.

Vahide Perçin – Güzide

Mustafa Ugurlu– Tarik

Ercan Kesal – Sezai

Asena Girisken – Yesim

Caner Sahin – Tolga

Cem Bender – Oltan

Cem Sürgit – Ümit