HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 26. LIPNJA Konflikti i nepromišljenost

Današnji napeti aspekt između Marsa i Urana imat će jako djelovanje u narednim danima. Ova kombinacija daje buntovničku energiju, sklonost u konfliktnim situacijama pribjegavanju iznenadnim napadima, neumjerenosti, agresivnosti, radikalnim koracima i nepromišljenim odlukama. Moguće su nesuglasice i svađe s prijateljima. Sada je vrijedno kontrolirati spontane impulse i smirenije gledati na probleme ili nesuglasice. U ovom trenutku moguće je razumjeti korijen problema, ako ne djelujete žurno, već pokušati uhvatiti skrivenu bit kako bi se pronašlo neobično rješenje problema koji je prije izmicao. Mogu se pojaviti neočekivane činjenice, informacije o prošlim događajima, koje utječu na trenutne stvari. Nije najbolje vrijeme za kontakte s raznim grupama i neformalnim organizacijama – odnosi se možda neće razviti, neće biti odgovarajuće podrške, a vjerojatnost nesporazuma je velika.

Moguće su komplikacije i sukobi sa zaposlenicima ili partnerima zbog zajedničkih financija, administrativnih poslova, pitanja osiguranja, poreza, dugovanja. Povećava se vjerojatnost loma uredske opreme, sredstava komunikacije. Traumatsko razdoblje – vjerojatnost opeklina, ozljeda kao posljedica nesreća ili eksplozija. Potreban je oprez tijekom vožnje, rada s električnim uređajima, popravka električnih mreža.

Kada je Mjesec u kardinalnom zračnom znaku, pažnja se usmjerava prema ugađanju drugima, kako bismo pronašli vlastito zadovoljstvo. Vaga zadovoljava jasnim razumijevanjem onoga što je drugima potrebno. Možete ostaviti po strani svoju kritičnu prirodu i usredotočiti se na ljepotu, sklad i društvene veze. Odbacite svoju elektroniku i uređaje večeras. Radije se odlučite za svijeće, čokolade i razgovor s prijateljem, ljubavnikom ili pouzdanikom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com