HOROSKOP ZA NEDJELJU, 25. LIPNJA Napeto između Merkura i Neptuna

S Mjesecom u Djevici vaše emocije su stabilne i praktične. Svjesni ste potencijala u svim stvarima i želite napraviti sve promjene koje su potrebne da biste dosegli taj potencijal. Analiza i pročišćavanje vaših emocija bit će u pozadini svega ostalog. Mjesec danas čini trigon s Plutonom, pružajući stabilnost i podršku promjenama i usavršavanjima koja napravite.

Kako se dan okreće prema večeri, Merkur pravi kvadrat s Neptunom u kasnim večernjim satima. Možda ćete otkriti da vam energija počinje nestajati, a pozornost odlutati. Neka se vaše misli, ideje i razgovori lagano pretoče u maštu i kreativnost. Osjetite kako vam se tijelo pokreće uz glazbu, budite poetični ili jednostavno sanjajte cijelu večer.

Ovaj aspekt imat će utjecaja naredna dva dana. Ovo je vrijeme kada će vas nepažnja, zabluda ili predrasude spriječiti da stvari vidite u pravom svjetlu. Postoji rizik od iluzija i prijevara. Stoga ne vjerujte novim ljudima, novim idejama i prijedlozima. Ne upuštajte se u sumnjive slučajeve, istrage, veze. Bolje je ne žuriti i vidjeti kako se osoba ili situacija manifestiraju kako ne biste postali žrtva prijevare. Moguće je dobiti lažne informacije. Ne donosite važne odluke na temelju neprovjerenih podataka i uzmite si vremena. Sada je bolje zakasniti nego požuriti i potpisati problematičan posao. Pazite što jedete i pijete. Postoji opasnost od trovanja hranom, alkoholom i lijekovima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com