HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. LIPNJA Odlično vrijeme za rješavanje problema

Današnji ugodni aspekt između Sunca i Saturna imat će djelovanje par dana. Odlično je vrijeme da provedete radeći na projektima koji zahtijevaju upornost i disciplinu. Uz usredotočene napore, možete napredovati prema svojim ciljevima i ambicijama. Sada se možete učinkovito nositi s dugotrajnim slučajevima, lakše je obratiti pozornost na detalje, suočiti se sa stvarima  koje vam se ne sviđaju. Postoji prilika da riješite ozbiljan problem i završite zadatak koji ste odgađali na neodređeno vrijeme. U ovom trenutku možete stupiti u kontakt sa svojim nadređenima: možete dobiti potrebno dopuštenje ili razgovarati o pitanjima rasta vaše karijere. Ali to je slučaj ako ste prije bili pouzdan i vrijedan zaposlenik. Sada je bolje igrati po pravilima i ne tražiti ilegalne načine. Sada započeto, važno je dovršiti.

Obveza koju sada preuzmete bit će za vas velika odgovornost još dugo vremena. Stoga donosite informirane odluke i znajte na vrijeme reći “ne“ ako se predloženo ne poklapa s vašim dugoročnim interesima. Obratite pozornost na starije rođake, roditelje. Pri donošenju važnih odluka poslušajte savjete onih koji su stariji po godinama ili položaju, mišljenje iskusnih stručnjaka.

S Mjesecom u Škorpionu danas, mogli biste se naći uvučeni u mračne, tajanstvene kutove da vidite što ćete tamo pronaći. Škorpion, detektiv Zodijaka, ima sposobnost uspostavljanja veza i otkrivanja istina koje nisu očite, čak ni onima na koje utječu. Upotrijebite ovu fokusiranu energiju da se suočite sa svojim strahovima, prigrlite ranjivost i uključite se u duboku samorefleksiju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com