HOROSKOP ZA PETAK, 30. LIPNJA Produktivan dan

Današnji aspekt Merkura i Saturna djelovat će na nas cijeli vikend. Ova energija pomaže zadržati realan pogled na stvari i djelomično kompenzira utjecaj Neptuna u aspektima zadnjih desetak dana. Dobro vrijeme za dobivanje dozvola od službenih tijela, viza, dokumenata. Uspješni posjeti mogu biti vlastima, utjecajnim ljudima, službenim vlastima. Aspekt je povoljan za poslovno planiranje, pregovore, sastavljanje i potpisivanje važnih dokumenata, za sklapanje dugoročnih ugovora, za početak suradnje, početak studija, uključujući i inozemstvo, za poslovna putovanja.

Dobro vrijeme za bilo kakav intelektualni rad, usmeni i pismeni, za proučavanje teme koja zahtijeva disciplinu i pažnju na detalje. Ove energije pomažu jasnijem i realističnijem razmišljanju, što pomaže u smanjenju nesporazuma u komunikaciji, pregovorima i procjeni okolnosti. Ovo je dobro vrijeme da pažljivo proučite ugovore, dokumente, fakture, predračune. Možete izbjeći pogreške i uočiti prijevaru na vrijeme. Dobar period za znanstvene studije, istraživanja.

Na kraju dana, Neptun danas postaje retrogradan i ostat će retrogradan do 7. prosinca. Dok je Neptun retrogradan, primijetite razvoj unutarnje refleksije i samosvijesti. Važno je s vremena na vrijeme pritisnuti gumb za pauzu, osloboditi se svojih iluzija i preispitati svoja uvjerenja. Čineći to, možemo razviti empatiju i suosjećanje prema sebi i drugima.

To može biti vrijeme neodlučnosti ili osjećaja u limbu, ali može biti i razdoblje osobnog otkrića. Kad se promjena dogodi, možemo se osjećati iznevjereno zbog neke stvari, ali to nas može odvesti novim i poboljšanim putem.

Neptun je naš vodič na transformativnom putovanju prema duhovnom rastu i našem doprinosu kolektivnoj evoluciji svijesti.

Tijekom Mjesečevog putovanja kroz Strijelca vladaju optimizam i avantura. Nadahnuti smo da prihvatimo različitost, tražimo više istine i proširimo svoje horizonte. Prihvatite savjet Strijelca i krenite u potragu za znanjem i smislom ovog vikenda. Bez obzira sjedate li na bicikl, vozite se ili  šetate, izađite i napravite vlastitu avanturu. Započnite razgovor s ljudima koje upoznate, a zatim nastavite svojim putem.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.20 do 16.59 nakon čega će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com