Svaki je dan savršeni dan za čitanje ovog romana

Kad je Olivia Tennyson – za prijatelje Ollie – imala šesnaest, napisala je Listu snova: sve što želi u životu, uključujući obitelj i brak.

Mnogo toga nije se odvilo kako je planirala, a ono o čemu je sanjala postajalo je sve udaljenije. U svojoj dvadeset i devetoj napokon shvati da je vrijeme za promjenu i odluči napustiti sigurnost i rutinu življenja s iznimno zaštitnički nastrojenom i manipulativnom majkom. Trenutak je da uzme vlastiti život u ruke.

Bez objašnjavanja ili traženja dopuštenja, Ollie pronalazi savršeno mjesto za novi početak. 

Kuću s vrtom koji vodi u šumu. Sada je na njoj da se pobrine za ostvarenje vlastitih snova. No prije nego što to učini, mora otkriti tko je ona sama…

„Svaki je dan savršen dan za čitanje ovog romana“, napisala je spisateljica Shari Low o knjizi Takva kakva jesi Beth Moran, bestseleru o prijateljstvu, ljubavi i upoznavanju samih sebe.

Beth Moran britanska je autorica uspješnih romana koji su čitatelje osvojili kombinacijom drame, humora i romantike. Njezina djela redovito osvajaju vrhove top-ljestvica najprodavanijih naslova, a čitatelji ih posebno hvale zbog načina na koji u njih uključuje i obrađuje ozbiljne teme, ali i probleme s kojima se svakodnevno susrećemo.

Takva kakva jesi, kao i ostali romani Beth Moran, radnjom su smješteni u blizini Šervudske šume u Nottinghamshireu, koju je proslavio legendarni engleski odmetnik Robin Hood. Majka je troje djece te udomiteljica tinejdžerica.