Peperton za promociju novih glazbenika

Peperton je jedinstvena online platforma na ovim prostorima koja sjedinjuje u sebi izdavaštvo, promociju te kompletnu podršku za nove, neafirmirane i slobodne glazbenike. Peperton je istovremeno i mjesto koje mogu koristiti izvođači za samopromociju te za dijeljenje sadržaja poput video i audio materijala, potpuno slobodno i neograničeno.

Zanimljivo mjesto za sve radijske urednike i ljude koji prate glazbu gdje se vrlo lako može provjeriti što se događa na vrlo živoj i kvalitetnoj “nevidljivoj” sceni koja nudi fantastične umjetnike i izvođače.
U samo tri mjeseca postojanja platforme, Peperton je već narastao na veliki broj izvođača od kojih su se neki u kratko vrijeme nametnuli i postigli zapažene rezultate.

Peperton je online diskografska kuća koja želi pomoći talentiranim autorima da se za njih čuje.

“Naš cilj je podržavati talentirane umjetnike i pomoći im da njihove snimke stignu do što većeg broja ljudi. To je zašto smo stvorili našu web stranicu, koja vam pruža jedinstvenu priliku da objavite svoje snimke online i pridobijete nove fanove.

Naša stranica direktno vas povezuje s vodećim streaming servisima, tako da vaša glazba može biti dostupna širokoj publici. Osim toga, nudimo vam besplatnu promociju kako biste što brže i lakše pridobili nove slušatelje. Ako želite pomoć kod snimanja glazbe i spotova, mi smo uvijek tu da vam pomognemo.

Podignite svoje pjesme na stranicu i koristite svoju izvođačku stranicu za samopromociju. Sami kreirajte vijesti o sebi, koje pjesme i kada objavljujete i sve to besplatno. A ako želite korak više, da vam pjesme budu na streaming servisima ili službenu objavu svojih pjesama ili albuma, kliknite kvačicu kod prijave i povežite se s izdavačkim dijelom platforme Peperton. Pridružite se zajednici koja svakodnevno raste, zajedno možemo promijeniti glazbu na bolje.

Ako želite da već sutra vaše pjesme budu službeno objavljene na svim glavnim streaming servisima i dobiju besplatnu promociju, javite nam se. Nemojte čekati, započnite svoju glazbenu karijeru danas!”