Neobična zabava u Istri: Kajakom u kino

Ovo ljeto donosi jedinstveni event u organizaciji Jistra Adventures – Kajak kino pod zvijezdama. Inovativna filmska projekcija na samome moru, pod zvjezdanim nebom je primamljiva avantura.

Kajak kino pod zvijezdama nadasve je poseban večernji program koji započinje u kampu Stupice, ulaskom u more s kajacima, kratkim veslanjem oko otočića Trumbuje, a potom i projekcijom američke kriminalističke komedije „Hollywoodska prevara“.  Ako do sada niste, sada je pravo vrijeme da iskusite jedinstveni doživljaj filma, koji se prikazuje  između mora i zvijezda uz zdravicu vrhunskim istarskim vinom, pozivaju organizatori. Cijena iznosi 14,99 eura po osobi.


Vrijeme dolaska: 19:50-20:10
Ukrcavanje: 20:10
Početak filma: 21:00
Vrijeme trajanja filma: 1h 44min


Ništa ne može zamijeniti osjećaj slobode, uživanja i opuštenosti uz osvježavajući povjetarac, dok istovremeno istražujete Istru. Kajak ture u južnoj Istri poznate su po skrivenim morskim špiljama, uvalama i Safari baru na rtu Kamenjak.

Jistra Adventures, obiteljska je tvrtka koja organizira vođene izlete kajacima, biciklima i supovima. Također, nude i visokokvalitetnu uslugu iznajmljivanja sportske opreme. Nalaze se u Premanturi, najjužnijem mjestu u Istri, na trima lokacijama. Dvije se lokacije nalaze na samome ulazu zaštićenoga krajobraza, rta Kamenjaka, u blizini grada Pule i Medulina, a jedna u autokampu Stupice. Upoznat će vas sa skrivenim ljepotama Kamenjaka – plažama, špiljama, liticama… Želite li, mogu vas upoznati i s nekim drugim mjestom istarskoga poluotoka – Pulom, Fažanom, Medulinom, Vodnjanom… Svi vodiči licencirani su za vođenje izleta.

Nude visokokvalitetnu opremu i uslugu najma. Iznajmljuju bicikle, kajake i SUP-ove na 1 – 20 dana s mogućnošću dostave u Pulu, Medulin, Vodnjan, Fažanu i ostale gradove u Istri.

NA RTU KAMENJAKU MOŽETE

aktivno se odmarati na svježemu zraku,

istražiti predivne špilje, litice Kolumbarice i skrivene uvale,

posjetiti donji ili gornji Kamenjak i doživjeti ga svim svojim osjetilima,

voziti se bike stazom orhideja i uživati u pogledu na obalno područje,

priuštiti djeci igranje u “jungle” parku.

ŠTO TAMO VIDJETI?

istražiti bogatu floru i njezino ljekovito bilje,

posjetiti agroturizam „Istarska farma“ i kušati tradicionalno maslinovo ulje i vino,

posjetiti Safari bar i osvježiti se u hladovini,

prošetati stazom dinosaura i pronaći njihove ostatke stare 98 milijuna godina,

uz malo sreće, vidjeti i dupine.