Zavodljiv miris za avanturističke noći

Bilo da volite divlje zabave, koncerte ili festivale, uvijek ste spremni za nezaboravne noći pune glazbe, veselja i avanture. Onda vam je potreban atraktivan mirisni potpis  poput novog Tabac Wild Beat mirisa koji traje cijelu noć i daje vam samopouzdanje koje vam je potrebno da se istaknete. Namirišite se i uživajte u soundtracku svog života punom glasnoćom! Vrlo dugotrajna i veganska toaletna voda dostupna je u trgovinama od kolovoza 2023.

Proširenje asortimana mirisa

Od 1959. Tabac je jedan od najuspješnijih brendova mirisa za muškarce i pravi brend s nasljeđem: autentičan, muževan, snažan. Asortiman Tabaca obogaćen je konceptima iz prošlosti, kao što su Tabac Original Craftsman, Tabac Man Gravity i Tabac Man Fire Power. Danas je Tabac Barber Shop at Home jedan od najopsežnijih asortimana proizvoda za brijanje, mirisa i njege za muškarce.

Tabac Wild Ride je prvi put u 2022. godini predstavio koncept mirisa za nove mlade korisnike: ključne vrijednosti Tabac Originala i atributi “mlad, divlji i slobodan” povezuju nove generacije i potpuno odgovaraju duhu vremena. Od olfaktornog iskustva do dizajna pakiranja – kategorija muških mirisa je ponovno osmišljena. Rezultat je posebna serija mirisa u kojoj se izmjenjuju klasične muževne i sasvim neočekivane mirisne note.

Očaravajuća svježina s jedinstvenom aromom

Aromatično-jantarni miris dugotrajne svježine – to je Tabac Wild Beat. Nekoliko pojedinačnih komponenti daje naslutiti atraktivnost ovog mirisa: ružičasti papar daje dobro raspoloženje, cvijet naranče daje veliku privlačnost, dok drvo Gaia naglašava muževnost. U višoj noti ananas donosi osvježavajuću lakoću, dok srednja nota s lavandom daje senzualnost. U donjoj noti parfem spaja zadimljene vrste drveta koje će vas odvesti u tajanstvenu atmosferu. Intenzivan, beskompromisno muški miris dugotrajne svježine, inspiriran dugim noćima i ritmovima vašeg života.


Eau de Toilette, 75 ml, 18,95 €*
Eau de Toilette, 125 ml, 26,95 €*
* Preporučena maloprodajna cijena uklj. PDV

#tabacwildbeat und #tabacfragrances