Besplatna “Astro-gestalt radionica”, prijave u tijeku

Još početkom 20. stoljeća karizmatični švicarski psihoanalitičar Karl Gustav Jung smatrao je da postoje nevidljive sile koje dolaze iz svemira. Neke od njih nije moguće objasniti samo kroz egzaktnu nauku, tu je svoje centralno mjesto našla – astrologija. Jung je smatrao da je astrologija zbroj svih drevnih znanja o psihologiji. Astrološki znakovi, njih 12, čini 12 psiholoških profila, a on ih je nazivao „arhetipovi“, kao dijelove kolektivnog nesvjesnog.

Ovakva učenja i istraživanja koje je strastveno provodio Jung, dovela su do svađe i razilaženja sa Sigmundom Freudom – ocem psihoanalize, od koje počinju svi psihoterapijski pravci. Freud je smatrao da Jung pretjeruje u istraživanju nevidljivog, da je sklon magiji, te da će na taj način izgubiti svoju reputaciju među vrhunskim znanstvenicima i psihoanalitičarima.

Jung je uveo astrologiju u psihoanalizu, stalno radio na povezivanju ovih znanja i mudrosti. On je unatoč neodobravanju Freuda došao najdalje i najdublje u proučavanju ljudske psihe, a u tom procesu mu je astrologija bila od velikog značaja.

Psihologija bi trebala odati priznanje astrologiji bez ikakvog daljeg ograđivanja od nje, jer astrologija predstavlja zbroj cjelokupne psihologije od antike do na ovamo. K. G.Jung

Svi smo mi jedinstveni. Svi smo drukčiji, i po tome smo svi isti.

Živimo u materijalnom svijetu i svjesno donosimo odluke, a nismo svjesni da nama upravlja naša podsvijest.

Na autopilotu smo!

Jeste li osvijestili način svog funkcioniranja?

Koje su to karakteristike koje su samo vaše?

Zavirite u svoju natalnu kartu…

Elementi u astrologiji odgovaraju osnovnom temperamentu ili psihološkom sklopu pojedinca.

Planet u nekom od elemenata – vatra, zemlja, zrak, voda – izrazit će se kroz taj element. Svaki od njih opisuje jedan dio ljudske prirode.

Nitko nije samo jedan element, svi smo mješavina različitih. Svijet promatramo iz našeg vlastitog jedinstvenog elementarnog sklopa sadržanog u natalnoj karti.

Da bi postojala ravnoteža trebamo imati zastupljene sve elemente u približno podjednakoj mjeri. Ni previše, ni premalo.

Dominacija nekog elementa naglašava taj temperament i pretjeruje, a nedostatak daje nemogućnost i potrebu za pretjeranom kompenzacijom onoga što nemamo, kako bi se uravnotežili.

Prepoznavanje blokada i zastoja, njihovo savladavanje, ti uvidi koje dobijemo iz natalne karte mogu se dalje iscjeljivati kroz Gestalt psihoterapiju.

Gestalt psihoterapija je holističkog karaktera i promatra svaku osobu individualno i cjelovito.

Cjelina nije isto što i zbroj njenih dijelova, jer da bismo razumjeli neku situaciju ili ponašanje nije dovoljna samo analiza, već ih je potrebno smjestiti u širi kontekst.

Gestalt teži održavanju ravnoteže i dobrog stanja cijelog organizma. Baš zato osobu promatra kao cjelinu koja sadrži kognitivni, emocionalni, tjelesni, osjećajni i ponašajni dio.

Prisustvujte ovoj besplatnoj radionici, i imat ćete priliku:

naučiti o elementima,

doznati kako se manifestira nedostatak određenog elementa u životu pojedinca,

kroz zanimljivu vježbu iz psihoterapije bolje upoznati sebe i druge.


🎤 Dunja Fućak Astrologijaonline.com &

🎤 Zvjezdana Savić Umitijelo.org/edukacija-iz-pshioterapije

📧 prijava na info@astrologijaonline.com

📆 30.8.2023.

⏰ 19:00

🖥 Zoom


🌟 Otkrijte tajne zvijezda

Prijavite se na nezaboravan tečaj astrologije

Dragi zaljubljenici u astrologiju i svi vi koji želite bolje razumjeti sebe, pripremite se za nevjerojatno astrološko putovanje s profesionalnom astrologinjom Dunjom Fućak. Već godinama, njezin renomirani tečaj za početnike privlači one željne dubljih uvida u vlastite natale i puteve sudbine.

Zašto odabrati ovaj tečaj?

🔮 Praktično učenje: Zaboravite suhoparnu teoriju! Ovdje ćete naučiti analizirati natalne karte prateći vlastiti horoskop.

💫 Otkrijte tajne svojih odnosa, karijere, financija i zdravlja kroz jezik astrologije.

🌍 Nema brige oko prisustva – predavanja se održavaju putem Zoom aplikacije utorkom od 19 do 20.30 sati, s mogućnošću preslušavanja snimaka lekcija.

🤝 Podrška i pitanja: Tijekom tečaja, Dunja Fućak vam je na raspolaganju putem Viber grupe i e-maila za sve nedoumice i pitanja.

Što vas očekuje?

🔍 Trideset bogatih lekcija o planetima, znakovima, kućama, aspektima i konfiguracijama.

📜 Analiza vlastite natalne karte – postanite sami svoj astrološki savjetnik!

🎓 Ispit i certifikat – postanite stručnjak za osnovne astrološke analize.

Dodatne informacije

📅 Tečaj traje do lipnja 2024., s pauzom od 18.12. do 1.1.2024.

💰 Fleksibilne opcije: mjesečno plaćanje (55 eura za 4 predavanja), tromjesečno (165 eura) ili cjelokupni iznos (550 eura).

🌟 Iskoristite ovu priliku za dublje razumijevanje sebe i svog životnog puta! Upisi su u tijeku, stoga ne propustite priliku da postanete vlastiti astrolog.

🌐 Web stranica: Astrologijaonline.com

📱 Društvene mreže:

   – Facebook: AstrologijaDunjaFucak

   – Instagram: Astrologijaonline

📧 Kontakt za sva pitanja i informacije:

   – E-mail: info@astrologijaonline.com

   – Telefon: 098 351 645

Zaronite u dubine astrologije i otvorite vrata razumijevanju sebe i svoje svakodnevice. Prijavite se danas i postanite astrološki znalac uz vodstvo Dunje Fućak. 🌙✨