Doživi novi 4711 Remix Electric Night

Osjećaš se seksi, slobodno i bezbrižno plešeš uz zvuke glazbe. Sjajnom odjećom i sjajnim usnama privlačis poglede u klubu. Osjećaš vibru, zatvaraš oči i uživaš pod reflektorima. Upravo ovdje, upravo sada je savršeni trenutak da se prepustiš i slaviš život. Jer ova noć tek počinje…

Novi 4711 Remix Electric Night objedinjuje raznolikost i čistu radost života svih dosadašnjih Remix verzija – i pritom pretvara noć u dan! U duhu „Pump up the volume!“ postaje još intenzivnije i zavodljivije. Miris koji savršeno pristaje tvom samouvjerenom nastupu i njegovim intenzivnim i neodoljivim karakterom ostavlja trajan dojam u klubu… Od početka listopada 2023. 4711 Remix Electric Night s prvim cvjetno-istočnjačkim mirisnim tonom i kao prvi Eau de Parfum u Remix kolekciji bit će dostupan.

Upadljiv trio limuna, bergamota i crnog ribiza stvara živahan i voćni početak mirisa. Dok slijediš ritam, pulsiraju cvjetni impulsi božura i zvončića koji se susreću s posebnim, jedinstvenim akordom ruža. Cedrovina, vanilija i jantar u osnovi pružaju kontrast i raznolikost, ostavljajući intenzivan osjećaj na tvojoj koži. Elektrizirajući miris koji ostavlja trajan dojam na plesnom podiju – s povećanom koncentracijom mirisnog ulja pruža još intenzivnije iskustvo mirisa za cijelu noć!

Doživi 4711 Remix Eau de Parfum. Cvjetno-voćni miris s jedinstvenim akordom ruža za intenzivne trenutke – svi pogledi su upereni u tebe!

Prije samo nekoliko mjeseci, mladi brend parfema nagrađen je na German Brand Award 2023 kao pobjednik u glavnoj kategoriji „Beauty & Care“.


Eau de Parfum Natural Spray 100 ml, € 19,95*

* Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

4711 Remix Electric Night – dostupan od listopada 2023. u Mülleru.

#4711 #4711remix