Reizdanje albuma “Bio sam naivan” Daniela Popovića

“Bio sam naivan”, reizdanje antologijskog albuma Daniela Popovića koji je u prošlosti ostvario tiražu od nedostižnih 725 tisuća primjeraka, i službeno je u prodaji.

Na vinilu se nalazi deset najvećih Danielovih hitova. Pjesme su to na kojima su odrastale i stasale mnoge generacije, a posebno bi se mogla izdvojiti pjesma “Džuli”, koja je postala ne samo hrvatski već europski hit. “Džuli” je bila visoko plasirana na mnogim europskim top listama nakon Danijelovog nastupa na Eurosongu 1983. godine gdje je zauzeo visoko četvrto mjesto.

“Bio sam naivan”, za koji su mu tekstove pisali Đorđe Novković i Željko Pavičić, prvotno je objavljen 1982. godine, a nakon njegovog uspjeha na Eurosongu na ploču je dodana i pjesma “Džuli”.

Daniel Popović pjevač je iznimnih vokalnih sposobnosti i odličan gitarista, a na ovom albumu se također pokazao i kao odličan skladatelj koji svoje zamisli zna slikovito prenijeti i u notni zapis.

Vinil izdanje Daniel – “Bio sam naivan” možete naći u prodaji po cijeni od 19 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

Album poslušajte na YouTubeu.